Digital Vibe Tech

Εισαγωγή

Με τη χρήση βίντεο σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ, η λήψη των εγγραφών σας στο υψηλότερο σημείο της μεγαλύτερης σκηνής βίντεο στον κόσμο μπορεί να φαίνεται ενοχλητική. Αυτά είναι τα ενθουσιώδη νέα: Η τοποθέτηση των εγγραφών σας στο YouTube δεν απαιτεί λεπτομέρειες ή κακόβουλες στρατηγικές.

Όλα τα πράγματα είναι ίσα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που χρησιμοποιεί ο υπολογισμός του YouTube για την κατάταξη των εγγραφών. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης YouTube συνδέεται με την αναβάθμιση των εγγραφών γύρω από αυτά τα στοιχεία και την προσήλωση στους υπολογισμούς. Αυτό μας πήρε για να κλιμακώσουμε το κανάλι μας στο YouTube σε περίπου 399.000 υποστηρικτές και να πετύχουμε τις καλύτερες θέσεις για διαφορετικές ερωτήσεις.

Πώς κατατάσσονται οι ηχογραφήσεις σας στο YouTube;

Για να κατατάξουμε τις εγγραφές στο YouTube, θα πρέπει αρχικά να υπολογίσουμε τον υπολογισμό του YouTube και τις μεταβλητές τοποθέτησης του YouTube. Όπως κάθε εργαλείο αναζήτησης ιστού, το YouTube πρέπει να μεταφέρει περιεχόμενο που απαντά στην ερώτηση του χρήστη. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που κάποιος αναζητήσει “πώς να δέσετε μια γραβάτα”, το YouTube δεν θα μεταφέρει ένα βίντεο με το όνομα “πώς να δένετε τα κορδόνια σας”. Όλα τα πράγματα είναι ίσα, θα εξυπηρετεί ευρετηριασμένες λίστες που απαντούν στη συγκεκριμένη ερώτηση.

Καθώς παίρνετε ένα μαχαίρι στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης YouTube, σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενοποιήσετε όρους και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από την κύρια ομάδα συμφερόντων σας. Θα πρέπει επίσης να αναλογιστείτε την εξέταση και τη δέσμευση του YouTube. Στο σημείο που τοποθετεί τις εγγραφές, το YouTube σκέφτεται συχνά μια μέτρηση που ονομάζεται “χρόνος παρακολούθησης” — συνολικά, πόσο καιρό παραμένουν οι θεατές στο βίντεό σας.

Αξίζει να αναβαθμίσετε τις ηχογραφήσεις στο YouTube;

Η αναβάθμιση των εγγραφών σας στο YouTube έχει παρόμοια αποτελέσματα με τον εξορθολογισμό των σελίδων σας για το Google: υψηλότερες βαθμολογίες, περισσότερα στιγμιότυπα και καλύτερες αλλαγές! Η αναβάθμιση των εγγραφών σας μπορεί να επιτύχει τα ιδανικά αποτελέσματα στο YouTube και ακόμη και να υποστηρίξει την τοποθέτηση του προγράμματος ανίχνευσης ιστού Google. Η Google προτείνει την αναβάθμιση των εγγραφών σας για την περαιτέρω ανάπτυξη της αντιληπτότητας και της δέσμευσης. Με την ευκαιρία να φροντίζετε αποτελεσματικά τις ανησυχίες των επικείμενων πελατών σας με τις εγγραφές σας στο YouTube, έχετε κάνει το 90% της εργασίας προόδου στο YouTube.

Επιπλέον, η τοποθέτηση εγγραφών στο YouTube είναι ένα ζωτικό συστατικό της διαδικασίας εισερχόμενης προώθησης, ανεξάρτητα από το αν πιθανότατα δεν φαίνεται να είναι έτσι. Μέχρι και πριν από 10 χρόνια, η προβολή εισερχόμενων βίντεο ήταν μια λαμπερή νέα σκέψη. Οι διαφημιστές ανακάλυπταν ότι δεν μπορούσαν απλώς να διανείμουν μεγάλο όγκο περιεχομένου — επίσης πρέπει να είναι εξαιρετικό και βελτιωμένο με τρόπους που το καθιστούν τόσο ανακαλύψιμο όσο και κατανοητό μέσω των ανιχνευτών ιστού.

Διαδικασία τοποθέτησης YouTube

Για να πετύχετε στο YouTube, θα χρειαστείτε μια αλάνθαστη διαδικασία. Αυτή η τεχνική έχει δύο ενότητες. Αρχικά, θέλετε πραγματικά να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης YouTube. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες καθώς επιλέγετε μια ομάδα ενδιαφέροντος, να ενθαρρύνετε μια ρύθμιση για το κανάλι σας και να θέτετε στόχους για ανάπτυξη.

Πώς λειτουργεί η βελτιστοποίηση ιστότοπου YouTube;

Το YouTube είναι απαραίτητο για την Google και χρησιμοποιεί συγκριτικούς υπολογισμούς διερεύνησης για να δείξει στους πελάτες τις εγγραφές που ταιριάζουν καλύτερα στις ερωτήσεις τους. Στο σημείο που ένας πελάτης εξετάζει μια ερώτηση στο YouTube, τα ρομπότ καταδίωξης σαρώνουν τη σκηνή του βίντεο για να μεταφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα ενόψει αυτών των υπολογισμών. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να κατανοήσετε πώς λειτουργούν οι υπολογισμοί αναζήτησης στο YouTube

Προωθήστε μια ρύθμιση.

Η δημιουργία ενός σχεδίου ουσίας μπορεί να φαίνεται βασική σε περίπτωση που το κανάλι σας στο YouTube εστιάζει σε ένα θέμα που αγαπάτε. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, το τεστ δεν είναι σε αυτό το πλαίσιο του μυαλού με τις σκέψεις – είναι συνδεδεμένο με την εκκίνηση τους. Η εκτεταμένη τακτοποίηση ουσιών περιλαμβάνει ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας βίντεο με εξαιρετικές εικόνες, καθαρό και σύντομο περιεχόμενο βίντεο ή φωνή, έναν σύντομο και ισχυρό τίτλο, ένα μεγάλο επεξηγηματικό μήνυμα και πολλά άλλα.

Για να προωθήσετε το YouTube για βελτιστοποίηση ιστοτόπων, η τακτοποίηση περιεχομένου δεν αφορά μόνο τις εγγραφές που κάνετε και το πότε πρέπει να τις δημοσιεύσετε. Είναι ένας κύκλος για να ξεχωρίσετε ποια στοιχεία θέλετε για να αναπτύξετε περαιτέρω την επισκεψιμότητα, την αλλαγή και τη δέσμευση με το περιεχόμενο βίντεό σας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μια καλή σκέψη για ένα βίντεο σχετικά με το σερφ, αλλά πού παίρνετε την εγγραφή σας; Στην περίπτωση που δεν ηχογραφείτε τον εαυτό σας ή την κοντινή σας περιοχή, η εύρεση εξαιρετικού υλικού πηγής για τα βίντεό σας μπορεί να είναι έντονη.

Επιλέξτε ένα εξαιρετικό σύνθημα

Προτού μπορέσετε να υποστηρίξετε τη βελτιστοποίηση Ιστού YouTube, θέλετε πραγματικά να επιλέξετε τη σωστή λέξη-κλειδί ή έκφραση για το βίντεό σας. Τα ρολόγια συχνά τοποθετούνται σε τίτλους και μεταδεδομένα βίντεο και όταν ακούγονται στον ήχο, οι φράσεις λόγου εμφανίζονται σε υπότιτλους και δίσκους. Αυτό είναι ένα κοινό όφελος για τη βελτίωση του σχεδιασμού του ιστότοπου.

Οι λέξεις-κλειδιά και οι εκφράσεις συνθηκών θα πρέπει να συγκρίνονται με α) ό,τι απεικονίζει με ακρίβεια το βίντεό σας και β) τις λέξεις και τις εκφράσεις που εισάγουν οι πελάτες στα εργαλεία αναζήτησης ιστού για να δουν ικανοποιημένοι όπως τα δικά σας. Για να καταλάβετε ποιες εκφράσεις και λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν τα άτομα στην αναζήτηση, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα με συνοπτικές φράσεις. Ένα απλό σύστημα για να βρείτε μια συναρπαστική φράση για το βίντεό σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Hunt Recommend του YouTube. Πληκτρολογήστε μια λέξη ή έκφραση σχετική με τον κλάδο σας στη γραμμή αναζήτησης και δείτε τις ιδέες που προσφέρει το YouTube.

Ενσωματώστε ακριβείς υπότιτλους

Το YouTube μεταφράζει φυσικά τις ηχογραφήσεις σας για να δώσει προγραμματισμένες επιγραφές. Όπως και να έχει, οι αυτόματοι υπότιτλοι του YouTube είναι μόλις 70% ακριβείς, γεγονός που δημιουργεί απεριόριστες και συχνά ταπεινωτικές επιγραφές. Η Google επιβραβεύει τα στοιχεία ερωτημάτων και τιμωρεί τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Μέρος της έννοιας του spam είναι “φυσικά παραγόμενη ανοησία”, η οποία είναι μια ικανή απεικόνιση των περισσότερων αυτόματων υπότιτλων. Χρησιμοποιώντας λανθασμένες επιγραφές, κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ως ανεπιθύμητο και να χάσετε την κατάταξη σάρωσης για το κανάλι σας στο YouTube.

Για να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες επιπτώσεις των αυτόματων υπότιτλων για τη διαδικασία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης YouTube, θα χρειαστεί να προσθέσετε ακριβείς επιγραφές κλεισίματος μέσω μιας εγγραφής SRT στις εγγραφές σας στο YouTube. Τα ευρετήρια Ιστού μπορεί να ολισθαίνουν το κείμενο, ωστόσο δεν μπορούν να παρακολουθήσουν εγγραφές. Οι επιγραφές σας θα φορτωθούν με σημαντικές φράσεις που δείχνουν τι είναι το βίντεό σας, έτσι ώστε η Google να μπορεί να παρασύρει την ουσία και την κατάταξή σας με τον ίδιο τρόπο.

Προσθέστε μια εγγραφή στην απεικόνιση βίντεο

Η απεικόνιση βίντεο είναι η πιο ιδανική επιλογή για την εμφάνιση του αρχείου σας στο YouTube. Το πεδίο απεικόνισης χωράει 5.000 χαρακτήρες, οι οποίοι είναι συνήθως επαρκείς για να χωρέσουν μια εγγραφή για ένα βαρύ βίντεο 10 λεπτών. Για να θυμάστε άλλα σημαντικά δεδομένα για την απεικόνιση, παρόμοια με μια πηγή έμπνευσης, μπορείτε να προσθέσετε μια συντομευμένη παραλλαγή με σύνδεση με την πλήρη απόδοση σε διαφορετική σελίδα ιστότοπου.

Παρά το γεγονός ότι η εξερεύνηση του Backlinko δεν βρήκε καμία σχέση μεταξύ των αναβαθμισμένων απεικονίσεων για μια συγκεκριμένη φράση και της κατάταξης για αυτόν τον όρο, οι πλούσιες απεικονίσεις με ρολόι αποτελούν ακόμη μια προτεινόμενη βέλτιστη πρακτική, καθώς μπορούν να βοηθήσουν το βίντεό σας να τοποθετηθεί για σχετικούς όρους και να εμφανιστεί ως ένα “προτεινόμενο βίντεο”. Τα αρχεία μπορούν επίσης να υποστηρίξουν τη δέσμευση καθιστώντας το περιεχόμενο με γρήγορη αναζήτηση.

By Shahzad