Πώς να πάρετε περισσότερες προβολές στο YouTube: Οι καλύτεροι τρόποι για να προωθήσετε το κανάλι σας

Εισαγωγή

Χρειάζεστε περισσότερες προοπτικές στο YouTube; Προφανώς το κάνεις. Είσαι ένας άνθρωπος με έναν παλμό της καρδιάς και ένα βίντεο να μοιραστείς! Είναι απλά φυσιολογικό.

Το YouTube είναι μέχρι στιγμής ο πιο διάσημος διαπροσωπικός οργανισμός κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο. Ο ιστότοπος δέχεται περισσότερες από 14 δισεκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα — περισσότερες από το Facebook, τη Wikipedia, το Instagram ή το Amazon. Το 62% των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι καθημερινά στον ιστότοπο του YouTube. (Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, ωστόσο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες του YouTube ξεχωριστά.)

Συγκεντρώσαμε αυτό το εγχειρίδιο για να επιστήσουμε την προσοχή σε κάθε μία από τις απλές νίκες που θα εντείνουν το μήνυμα της εικόνας σας στο YouTube, αλλά, από την άλλη πλευρά, θα περιγράψουμε λεπτομερώς ένα μέρος των περαιτέρω αναπτυγμένων στρατηγικών που χρησιμοποιούν οι ιδιοφυΐες για να δουν περισσότερο το YouTube.

Τι σημαίνει μια προβολή στο YouTube;

Κάθε φορά που ένας θεατής ξεκινά σκόπιμα την αναπαραγωγή ενός βίντεο στο gadget του και αναζητά περίπου 30 δευτερόλεπτα που λαμβάνει υπόψη μια προβολή. Βασικός! Αν υποθέσουμε ότι παίζετε το δικό σας βίντεο, αυτό θα θεωρηθεί προβολή. Σε περίπτωση που ένας θεατής παρακολουθήσει το βίντεό σας τουλάχιστον μερικές φορές, κάθε προβολή θα θεωρείται άλλη προβολή. (Αυτό που εκφράζεται, η αναβίωση ξανά και ξανά για να προσπαθήσει να παίξει το πλαίσιο θα εντοπιστεί από το YouTube.)

Οποιεσδήποτε προοπτικές προκύψουν με εγκατεστημένες εγγραφές YouTube ή εγγραφές YouTube που κοινοποιούνται στο Facebook θα μετρηθούν επίσης. Οι ζωντανές προοπτικές εξαρτώνται και από το YouTube. Η εξέταση YouTube ανανεώνεται με συνέπεια ή δύο, οπότε σε περίπτωση που δεν βλέπετε μια στιγμή εντύπωση της ενέργειάς σας, επιστρέψτε αργότερα.

Εγγυηθείτε ότι οι βασικές αρχές σας στο YouTube είναι ικανοποιητικές

Στην αρχή περπατάμε και μετά τρέχουμε. Ερευνήστε τα βασικά σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει κάθε ένα από τα κιβώτια. Διαβάστε τη σύνοψη των ερασιτεχνικών συμβουλών μας για το YouTube και, σε εκείνο το σημείο, επιστρέψτε για να βουτήξετε στις στρατηγικές υψηλού επιπέδου μας.

Η βασική σας υπηρεσία καθαριότητας στο YouTube περιλαμβάνει:

Μια αξιόπιστη οπτική προσωπικότητα (το σύμβολο του καναλιού σας, η δεξιοτεχνία του καναλιού YouTube και ούτω καθεξής — δείτε πώς η Περίληψη δομής διατήρησε τη σήμανση σταθερή από κάτω) Ένα ολοκληρωμένο και εκπαιδευτικό τμήμα Πληροφορίες (εκτός αν είστε πρωταγωνιστής του YouTube όπως η Joana Ceddia) Κορυφαία δεδομένα επικοινωνίας (έτσι το σύνολο των αναμενόμενων πελατών σας και των μελλοντικών συνεργατών της επωνυμίας σας μπορεί να επικοινωνήσει).

Συνθέστε ακριβείς απεικονίσεις βίντεο

Όπως και το κανάλι σας χρειάζεται απεικόνιση, το ίδιο χρειάζεται και κάθε βίντεο YouTube. Όσο καλύτερα απεικονίζετε την ουσία σας στους παρατηρητές (και τους υπολογισμούς), τόσο σχεδόν βέβαιοι θα έχετε στιγμιότυπα, προοπτικές και χρόνο παρακολούθησης.

Σε κάθε περίπτωση, η σύνθεση μιας αξιοπρεπούς απεικόνισης είναι μια λεπτή τέχνη. Σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σωστές φράσεις και να κάνετε την ουσία σας να ακούγεται ενδιαφέρουσα. Εν πάση περιπτώσει, πέρα ​​από αυτό, πρέπει να λάβετε τη σωστή έκταση — όχι τόσο μεγάλο αριθμό λέξεων και όχι υπερβολικά λίγες.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, βάλτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά και τους περιγραφείς σας στους αρχικούς 100 χαρακτήρες, ώστε οι παρατηρητές να λαμβάνουν τα καλύτερα δεδομένα ευθέως.

Προσθέστε hashtags στις ηχογραφήσεις σας

Τα hashtags του YouTube βοηθούν τα άτομα να βρίσκουν τις εγγραφές σας, κάτι που ωθεί περισσότερα άτομα να δουν την ουσία σας μακροπρόθεσμα. Είναι μια υποτιμημένη μέθοδος για να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές και σίγουρα λειτουργεί όταν εστιάσετε στα σωστά σημεία.

Όπως είναι τα πράγματα, πώς μπορούν όλα να συναντηθούν; Στο σημείο που οι παρατηρητές κάνουν κλικ σε ένα hashtag, μεταβαίνουν στη σελίδα hashtag αρχής για ένα συγκεκριμένο θέμα. Για παράδειγμα, το #babysongs έχει πολλές ηχογραφήσεις παιδικής ομοιοκαταληξίας για μικρά παιδιά.

Η επισήμανση σε μια σελίδα hashtag προσφέρει τεράστιο άνοιγμα, ιδιαίτερα εάν η ουσία σας βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Θα πρέπει απλώς να προσθέσετε σημαντικά hashtags στον τίτλο και την απεικόνιση σας!

Ένας τόνος κατασκευαστών YouTube ταξινομούν τις ηχογραφήσεις τους σε playlist. Γιατί να είναι αυτό;

Η διευκρίνιση είναι απλή: Αν υποθέσουμε ότι κάνετε κλικ σε ένα βίντεο που έχει εμφυτευθεί σε μια λίστα αναπαραγωγής, το ακόλουθο βίντεο σε αυτό το playlist θα ξεκινήσει κατά συνέπεια όταν κλείσει το βίντεο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Επομένως, ένας παρατηρητής μπορεί να παρακολουθήσει μερικές σχετικές ηχογραφήσεις αρκετά εύκολα. Αυτό, προφανώς, ικανοποιεί το YouTube, καθώς μετατρέπεται σε πιο αξιοσημείωτα έσοδα από προώθηση. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να σας ικανοποιεί, καθώς μετατρέπεται σε πιο αξιοσημείωτη δέσμευση και περισσότερες προβολές βίντεο.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσετε περισσότερες απόψεις για τις σειρές του youtube

Υπονοείται ότι η συγκέντρωση πολλών ασήμαντων εγγραφών σε μια λίστα αναπαραγωγής τεράτων δημιουργεί μια τρομερή εμπειρία πελάτη. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, προτείνω να κατανοήσετε το περιεχόμενό σας στο YouTube όχι σε σχέση με μεμονωμένες ηχογραφήσεις, αλλά μάλλον με σειρές. Έτσι, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα και θα είστε πιο ικανοποιημένοι, η συναρμολόγηση των ηχογραφήσεων σας σε έξυπνες λίστες αναπαραγωγής είναι απλή. Οι παρατηρητές σας θα επωφεληθούν από μια συνεπή, γοητευτική εμπειρία και εσείς θα επωφεληθείτε από την αύξηση των βλέψεων. Κοινό όφελος!

Γνωρίστε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης YouTube

Όπως είπα: Το YouTube είναι ένα εργαλείο αναζήτησης ιστού. Επιπλέον, όπως και κάποιο άλλο ευρετήριο ιστού, το YouTube χρησιμοποιεί μια μικρή δέσμη πινακίδων τοποθέτησης για να συντονίσει τα στοιχεία ερωτήματός του. Η κατανόηση της βελτίωσης της σχεδίασης ιστοτόπων YouTube, των σημαντικών ενδείξεων τοποθέτησης — και του τρόπου ενδιαφέροντος— είναι ένα επείγον κομμάτι για να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές στο YouTube.

Ευθείες προτεραιότητες: Θέλετε συναρπαστικές φράσεις. Χωρίς στοχευμένες φράσεις, τίποτα δεν μένει να βελτιωθεί. Κάθε φορά που κάνετε μια σύνοψη των θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπίσετε (σκέφτεστε για σειρές!), μη διστάσετε να τα πληκτρολογήσετε — μεμονωμένα — στη γραμμή αναζήτησης του YouTube. Όπως πιθανότατα έχετε δει προηγουμένως, το YouTube θα δημιουργήσει μια σύνοψη των προτεινόμενων ερωτήσεων αναζήτησης. Κάθε μία από αυτές τις ιδέες είναι κάτι που έχει εξεταστεί ξανά και ξανά από γνήσιους πελάτες του YouTube. Κάθε ένα από αυτά, στο τέλος της ημέρας, είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για μια αντικειμενική φράση!

Βελτίωση σχεδίασης ιστοσελίδων για τίτλους βίντεο YouTube

Ενώ επιλέγετε πού θα τοποθετήσετε το βίντεό σας στα στοιχεία ερωτήματος για μια συγκεκριμένη ερώτηση, το YouTube εξετάζει διάφορες ιδιότητες — η κύρια είναι ο τίτλος του βίντεό σας. Εύκολα, υποθέτοντας ότι πιστεύετε ότι το βίντεό σας πρέπει να κατατάσσεται για μια δεδομένη συνθηματική φράση, αυτό το σύνθημα πρέπει να εμφανίζεται στον τίτλο — σε έναν τέλειο κόσμο προς την αρχή του τίτλου, καθώς υπάρχει αφηγηματική απόδειξη για να προτείνετε ότι ο τίτλος σας αρχίζει με την αντικειμενική σας φράση μπορεί να οδηγήσει λίγο στην κατάταξη.

οδηγίες βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές σχετικά με τη βελτιστοποίηση ιστού τίτλων του YouTube

Σημειώστε ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάτι άλλο στον τίτλο σας εκτός από το αντικειμενικό σύνθημα. Η τοποθέτηση είναι σημαντική, αλλά δεν εξασφαλίζει κλικ. Θα συζητήσουμε τους δελεαστικούς πελάτες με τους τίτλους των βίντεό σας αργότερα σε αυτόν τον βοηθό.

Βελτίωση σχεδίασης ιστότοπου για απεικονίσεις βίντεο στο YouTube

Η δεύτερη ποιότητα που πραγματικά θέλετε να βελτιστοποιήσετε είναι η απεικόνιση του βίντεο. Ωστόσο, όχι τόσο θεμελιώδης όσο ο τίτλος σας, η απεικόνισή σας λαμβάνεται υπόψη όταν συντονίζονται οι ευρετηριασμένες λίστες. Προσπαθήστε να ενσωματώσετε το αντικειμενικό σύνθημά σας όχι λιγότερο από μία φορά!

οδηγίες βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές σχετικά με την απεικόνιση στο youtube

Υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ της συναρπαστικής φράσης που εστιάζει σε και του γεμίσματος με σύνθημα. Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τη συνθηματική φράση σας και να δείξετε συνάφεια με το YouTube, ωστόσο δεν θα πρέπει να το ενοχλείτε με το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας απαίσιων διπλότυπων.

Scroll to Top