Πώς να διαφημίσετε στο Facebook + Στρατηγικές [Πλήρης Οδηγός]

Αυτοί οι πελάτες φωτίζουν τεράστιες δυνατότητες για τους διαφημιστές και το Facebook έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά στάδια δημοσιοποίησης τόσο για B2B όσο και για B2C οργανισμούς. Τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς η φυσική απήχηση στο Facebook έχει μειωθεί, έξυπνοι διαφημιστές δημοσιοποιούνται στο Facebook για να έχουν αποτελέσματα.

Υπάρχουν πολλοί που πρέπει να συναντηθούν για να κάνουν μια προώθηση στο Facebook γόνιμη — θέλετε τη σωστή εστίαση, μια εξαιρετική εικόνα ή βίντεο και πειστικό αντίγραφο. Σήμερα, εξετάζω γιατί έχει σημασία η σύνθεση στις διαφημίσεις του Facebook, καθώς και ορισμένες διαδικασίες για το πώς μπορείτε να συνθέσετε εξαιρετικές προσφορές στο Facebook που μετατρέπουν πραγματικά.

Γιατί το Facebook Promoting Functions αξιοθαύμαστα

Υπάρχουν πολλοί πελάτες στο Facebook, ωστόσο η αποστολή μιας προώθησης στο κενό δεν επιφέρει πολλές αλλαγές. Ο δρόμος για τη δημοσιοποίηση του Facebook εστιάζεται σε. Το Facebook έχει την καλύτερη εστίαση προώθησης από οποιονδήποτε ιστότοπο.

Αυτή η εστίαση σας επιτρέπει να γίνετε πολύ ξεκάθαροι σχετικά με το πλήθος στο οποίο έρχεται η προώθησή σας. Υποθέτοντας ότι πουλάτε σωλήνες κήπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που ενδιαφέρονται για τους λαχανόκηπους και τη βελτίωση του σπιτιού. Στην περίπτωση που πουλάτε μια συσκευή προϊόντος ως διαχείριση (SaaS), μπορείτε να εστιάσετε σε όσους έχουν επισκεφτεί μια σελίδα χαιρετισμού στον ιστότοπό σας.

Υποστηριζόμενες αναρτήσεις

Οι αναρτήσεις που υποστηρίζονται από το Facebook εμφανίζονται απευθείας στο Newsfeed του Facebook. Οι πελάτες βλέπουν τις προσφορές καθώς κοιτάζουν και το στοιχείο τόσο ευδιάκριτα όσο αναρτήσεις από αγαπητούς συντρόφους. Ακολουθεί μια απεικόνιση μιας υποστηριζόμενης ανάρτησης από το Ranch Slope.

Προώθηση του δεξιού τμήματος

Εμφανίζεται η προώθηση της δεξιάς ενότητας — το καταλάβατε! — στο δεξιό τμήμα του καναλιού Facebook. Αυτές οι διαφημίσεις είναι πιο μέτριες, ωστόσο δεν μπορούν να θεωρηθούν ως υποστηριζόμενες αναρτήσεις στο κανάλι Ειδήσεων. Οι διαφημιστές χρησιμοποιούν συχνά προωθήσεις στο δεξί τμήμα για επαναστόχευση. Εδώ είναι μια απεικόνιση μιας προώθησης δεξιού τμήματος από το West Elm.

Σε κάθε περίπτωση, έχει πραγματικά σημασία το copywriting για προωθήσεις στο Facebook;

Πράγματι! Στο σημείο που φαντάζεστε μια προώθηση στο Facebook, θα μπορούσατε να φανταστείτε μια τεράστια εικόνα. Οι εικόνες είναι σημαντικές στις Διαφημίσεις στο Facebook, ωστόσο το copywriting είναι επιπλέον θεμελιώδες.

Σε περίπτωση που ξοδεύετε μετρητά σε μια προώθηση στο Facebook, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φροντίζει για την επιχείρησή της. Η εξαιρετική προώθηση κειμένων μπορεί να πείσει το πλήθος σας να πλοηγηθεί στον ιστότοπό σας. Εξαιρετικές δυνατότητες συγγραφής κειμένων ως βοηθός — δείχνει στα άτομα πού πρέπει να πάνε.

Το εξαιρετικό αντίγραφο προώθησης μπορεί να πείσει, να ενεργοποιήσει και να εμπλακεί. Δημιουργεί συσχετισμούς, αφαιρεί δεδομένα αφθονίας και η απόφαση να συνεχίσει να είναι εμφανής. Είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι μιας αποτελεσματικής προώθησης.

Χρησιμοποιήστε το Facebook Focusing για να περιορίσετε το πλήθος σας και, σε αυτό το σημείο, Διατηρήστε επαφή μαζί του

Όσον αφορά τις πωλήσεις στον Ιστό, το να συνθέτετε σαν να βρίσκεστε μπροστά σε ένα κοινό σε ένα συνέδριο είναι δελεαστικό. Σε κάθε περίπτωση, αν χρειάζεται να είστε συναρπαστικοί, θα πρέπει να συνθέτετε σαν να διατηρείτε επαφή με ένα άτομο — και ένα μοναχικό άτομο.

Αυτό το άτομο, ο στόχος σας, είναι εκείνο που πραγματικά θέλετε να γοητεύσετε και να πείσετε. Ομοίως, όπως ήσασταν αυτοπροσώπως εκπρόσωπος πωλήσεων, θέλετε πραγματικά να επικεντρωθείτε σε αυτό το άτομο και τις απαιτήσεις του.

Στον ιστότοπό σας, πρέπει να συντάξετε αντίγραφο που να απευθύνεται σε γενικά αναμενόμενους πελάτες και πιθανώς έχετε δύο πρόσωπα. Στο Facebook, ωστόσο, μετά βίας μπορείτε να εστιάσετε στο πλήθος σας. Τι μοιάζει με την εκτέλεση αυτής της συμβουλής Προώθησης Facebook; Εδώ είναι ένα μοντέλο. Μπορείτε να εστιάσετε στις διαφημίσεις σας για κυρίες άνω των 30 ετών που ζουν στις ΗΠΑ, επιπλέον, ενδιαφέρονται για την ευεξία και την υγεία. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνθέσετε καθορισμένες προσφορές που απευθύνονται σε αυτό το αδιαμφισβήτητο πλήθος.

Οδηγίες για τη ρύθμιση του Facebook για επιχειρήσεις

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες αιχμής και πληρωμένες διοικήσεις που μπορείτε να ενσωματώσετε στη μεθοδολογία της επιχείρησής σας στο Facebook, ωστόσο, πριν φτάσετε, θέλετε πραγματικά να έχετε μια Σελίδα Facebook για την εικόνα σας.

Στη συνέχεια, για να προχωρήσετε τα πράγματα σε υψηλότερο επίπεδο από εκείνο το σημείο, μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο σας και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό προώθησης Meta… ωστόσο θα πρέπει να το προσεγγίσουμε αργά και προσεκτικά.

Επιβεβαιώστε τη σελίδα σας στο Facebook για επιχειρήσεις

Αυτό είναι απολύτως διακριτικό, ωστόσο το να έχετε μια μπλε “επιβεβαιωμένη ταυτότητα” στην Επιχειρηματική σελίδα σας στο Facebook μπορεί να είναι πολύτιμο για το σύστημα προβολής σας. Έχοντας μια ελεγμένη ταυτότητα δείχνει ότι το Facebook έχει επιβεβαιώσει ότι, σωστά, αυτή η σελίδα είναι η αρχή, η αξιόπιστη Σελίδα που απευθύνεται στην εικόνα σας.

Η εμφάνιση μιας επιβεβαιωμένης ταυτότητας μπορεί να καθησυχάσει τους πελάτες και τους θαυμαστές. αποπνέει εμπιστοσύνη και εξουσία (και βοηθά να μείνουν άφωνοι οι μιμητές και οι απατεώνες).

Προτού υποβάλετε αίτηση για επιβεβαίωση, βεβαιωθείτε ότι η Σελίδα σας στο Facebook πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια ταυτότητα. Η σελίδα σας πρέπει να είναι…

Καλή πίστη: Απευθυνθείτε σε μια γνήσια επιχείρηση.

Ενδιαφέρον: Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας έχει μόνο μία Σελίδα που λειτουργεί με το σκεπτικό ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο μία Επιχειρηματική Σελίδα για κάθε επωνυμία (εκτός από ρητά γλωσσικές αποδόσεις).
Ολοκλήρωση: Ολοκληρώστε το τμήμα Πληροφορίες και μεταφέρετε μια φωτογραφία Σελίδας. (Καυτή συμβουλή: Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον μία ανάρτηση στην Επιχειρηματική σελίδα σας στο Facebook προτού υποβάλετε αίτηση για έλεγχο.)
Αξιοσημείωτο: Αυτό είναι πραγματικά συναισθηματικό και ακραίο για να ικανοποιήσετε, ωστόσο η Meta πρέπει βασικά να σας θεωρήσει… εφαρμόσιμη! Είναι αξιοσημείωτη η επιχείρησή σας; Η εικόνα σας έχει τρέχουσα θέση; Σε περίπτωση που είστε αρχάριος χωρίς άλλη παρουσία στο διαδίκτυο ή μια μακροχρόνια επιχείρηση που λειτουργεί απαρατήρητη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να πείσετε τη Meta ότι θέλετε μια ταυτότητα επιβεβαίωσης.
Ετοιμος να φύγει? Απλώς ολοκληρώστε αυτήν τη δομή Επιβεβαιώστε τη σελίδα σας και στη συνέχεια χαλαρώστε με σταυρωμένα τα δάχτυλά σας, εμπιστευόμενοι ότι οι κύριοι του Meta υποστηρίζουν την πρόσκλησή σας.

Εικονογραφικές διαφημίσεις

Οι προωθητικές ενέργειες εικόνων (διαφημίσεις φωτογραφίας) αποτελούνται από μια μοναχική φωτογραφία, ένα αντίγραφο διαφήμισης και μια πηγή έμπνευσης. Αυτό είναι το προεπιλεγμένο είδος διαφήμισης στο Facebook και η προώθηση ενός μοναχικού προϊόντος χρησιμοποιείται πιο συχνά.
Ενώ κάνετε μια προώθηση εικόνας, είναι σημαντικό να κρατάτε το κείμενο στη βάση και να αφήνετε την εικόνα να επικοινωνεί τα πάντα. Προφανώς, πραγματικά χρειάζεστε μια ή δύο σειρές διπλότυπων για να αιχμαλωτίσετε πιθανούς πελάτες να πατήσουν στην προώθηση, ωστόσο το κύριο προσκήνιο πρέπει να είναι στην εικόνα.

Προωθήσεις βίντεο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι προωθήσεις βίντεο εξαρτώνται από εγγραφές και όχι από στατικές εικόνες. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αφηγηθείτε την ιστορία της εικόνας σας και να δημιουργήσετε μια συνδεδεμένη με την τοπική περιοχή, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικές για τη δημοσιοποίηση ακατάλληλων αντικειμένων.
Οι προωθήσεις βίντεο σάς επιτρέπουν να δείξετε τον τρόπο με τον οποίο οι αγοραστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν σας και πόσο ακριβώς μπορεί να τους βοηθήσει. Αυτό τους κάνει συνήθως πιο ένθερμους για το αντικείμενο. Επιπλέον, διαφημίσεις βίντεο

Scroll to Top