Βασικές βέλτιστες πρακτικές του Facebook για να αυξήσετε την παρουσία σας γρηγορότερα

Οι καρποφόροι οργανισμοί γνωρίζουν ότι για να αναπτύξουν την παρουσία τους στο Facebook, χρειάζονται μια διαδικασία. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα με το οποίο αναφέρεται αυτή η καταχώριση στο ιστολόγιο: σημαντικές αποδεκτές διαδικασίες για να γίνετε η παρουσία σας στο Facebook πιο γρήγορα και ακόμη πιο επιτυχημένα. Θα εξετάσουμε πώς να δημιουργήσουμε αποτελεσματικά ένα ρεκόρ, να κάνουμε αναρτήσεις με το σωστό είδος χαρούμενου, να προσελκύσουμε υποστηρικτές και πολύ περισσότερα! Υ.Γ. Θέλετε να ξεκινήσετε στο Facebook; Θα χρειαστείτε ένα αρχείο. Στο SocialAppsHQ, έχουμε μια ποικιλία λογαριασμών Facebook στους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε.

Μεταβείτε ζωντανά στο Facebook

 

 

Αυτό είναι το αρχικό βήμα για να γίνετε η παρουσία σας στο Facebook. Στο σημείο που βγαίνετε ζωντανά, δίνετε στους θιασώτες την ευκαιρία να συνδέονται μαζί σας συνεχώς. Μπορείτε να τους ζητήσετε ερωτήσεις για να ξεκινήσει η συζήτηση και να προσελκύσετε άτομα όσο είστε ζωντανοί.

Σας προτείνουμε να πάτε να κατοικείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ ίσως να μην βασίζεστε πολύ πιο συχνά στο είδος της ευτυχίας που παραδίδετε και στο μέγεθος των ακολούθων σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που παίζετε ζωντανά με συνέπεια, θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά για να κρατήσετε το ενδιαφέρον των υποστηρικτών σας. ο πιο ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συμπεριλάβετε διάφορα είδη περιεχομένου.

Για να λάβετε σκέψεις για το Facebook ζωντανά, προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε διάφορους οργανισμούς στον κλάδο σας για να δείτε τι είδους ευτυχία παράγουν. Κάνοντας αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε και να έχετε μια ανώτερη σκέψη για τα διάφορα είδη ζωντανών ηχογραφήσεων που αξίζει να γίνουν.

Να είστε αξιόπιστοι στις αναρτήσεις στο Facebook

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησής σας, η συνέπεια είναι κρίσιμη για την πρόοδο. Αυτό ισχύει και στο Facebook: σε περίπτωση που δημοσιεύετε όχι λιγότερο από μία φορά κάθε μέρα, θα διατηρήσει την ουσία σας νέα και συναρπαστική για τους υποστηρικτές που έχουν απολαύσει ή ακολουθούν τη σελίδα σας.

Για όσους ελπίζουν να μηχανοποιήσουν το χρονοδιάγραμμα αναρτήσεών τους, μπορείτε αναμφίβολα να προγραμματίσετε το παρόν στο Facebook με την εγγύηση ότι η ουσία σας θα κατοικήσει στις πιο ιδανικές στιγμές. Αυτό το στοιχείο δεν βοηθά απλώς στη διατήρηση μιας συνεπούς εξέλιξης του περιεχομένου, αλλά επιπλέον σας επιτρέπει να προετοιμαστείτε, κάνοντας την εικονική σας ψυχαγωγία πιο αποτελεσματική.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή κράτησης του Facebook για να δημοσιεύσετε την ουσία σας σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε μια ουσία με λιγότερη προσπάθεια, αλλά να έχετε αυτόν τον ισοδύναμο βαθμό συνέπειας.

Διανείμετε περισσότερο περιεχόμενο βίντεο στο Facebook

Είναι πολύ έξυπνο να διανέμεις περισσότερο περιεχόμενο βίντεο στο Facebook. Οι ηχογραφήσεις πλησιάζουν, αλλά λειτουργούν επίσης θαυμάσια με τα κινητά τηλέφωνα και μπορούν να κοινοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό όσο τις συνδέετε από τη σελίδα σας.

Οι ηχογραφήσεις ως στοιχείο του σχεδίου αναρτήσεων στο Facebook είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους οργανισμούς να λαμβάνουν το μήνυμά τους με έναν ελκυστικό τρόπο που θα προσελκύσει νέους πελάτες ή θιασώτες. Αντί να χρησιμοποιείτε απλώς αναρτήσεις κειμένου, μπορείτε να το ανακατέψετε και με ένα βίντεο.

Δεν χρειάζεται να έχετε μια υπερβολική βιντεοκάμερα ή να αλλάξετε προγραμματισμό, καθώς μπορείτε βασικά να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να είστε πιο εφευρετικοί και να επιχειρήσετε διάφορα σημεία παρόμοιου θέματος. Το περιεχόμενο βίντεο παραμένει σταθερό, επομένως οι οργανισμοί πρέπει να υιοθετήσουν αυτό το μοτίβο σε περίπτωση που δεν το έχουν κάνει προληπτικά.

Γιατί θέλετε σημαντικούς τομείς δύναμης για μια παρουσία

Όσο περισσότεροι τρόποι μπορείτε να θέσετε την επιχείρησή σας πάνω από την ομάδα συμφερόντων σας με ποιοτικές συναντήσεις, τόσο πιο ανοιχτές πόρτες χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την προσοχή της επωνυμίας και να εργαστείτε για τη θέση σας. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μια σταθερή παρουσία με βάση το Διαδίκτυο βοηθά την επιχείρησή σας.

Βρείτε: Το 97% των αγοραστών αναζητούν στο διαδίκτυο στοιχεία γειτονιάς και διοικήσεις. Μια σταθερή διαδικτυακή παρουσία διευκολύνει τους ιδανικούς πελάτες που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα την ύπαρξη σας, να σας βρουν, τόσο όταν ασταμάτητα δεν αναζητούν αυτό που φέρνετε στο τραπέζι.
Θεωρείτε ως πραγματική επιχείρηση: το 83% επισκέπτεται ένα κατάστημα λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που είδε στον ιστό. Οι αγοραστές εξαρτώνται από διάφορες πηγές δεδομένων πριν κάνουν μια αγορά. Σε περίπτωση που δεν δώσετε δεδομένα σχετικά με την επιχείρησή σας σε αυτές τις πηγές, θα δικαιωθείτε — από τους αγοραστές και τα εργαλεία αναζήτησης ιστού το ίδιο.
Εμπορεύστε την επιχείρησή σας μέρα με τη μέρα: Σε περίπτωση που έχετε διαμορφώσει τομείς δύναμης για παρουσία, τα άτομα μπορούν να βρουν, να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν μαζί σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας σε όποιο σημείο είναι καλύτερο για αυτούς, ανεξάρτητα από πού βρίσκονται στην εκδρομή αγοραστή ή ποιο gadget χρησιμοποιούν.
Διαθέστε μετρητά στην άκρη: Τα προηγμένα στάδια προβολής γενικά συνοδεύουν πληροφορίες για να σας ενημερώσουν για το τι λειτουργεί και ούτω καθεξής, ώστε να μπορείτε να επιμερίσετε το σχέδιο δαπανών σας με τον ίδιο τρόπο.
Λάβετε περισσότερους μετασχηματισμούς: Απαιτούνται συνήθως επτά εμπειρίες με μια επιχείρηση για να μετατραπεί ένας υποψήφιος πελάτης σε πελάτη. Το να είσαι αναμφισβήτητο σε διαφορετικά κανάλια ανοίγει τις πόρτες για να συμβεί αυτή η δέσμευση ακόμη πιο γρήγορα.
Αποκτήστε την εμπιστοσύνη της Google: Η Google εξετάζει κάτι πέρα ​​από τον ιστότοπό σας κατά την τοποθέτηση. Χρειάζεται πραγματικά μια ματιά στους πόρους σας στον ιστό και στο πόσο σταθεροί είναι.
Καταπληκτική διαδικασία αγοραστή: Το 63% των εγχειρημάτων αγορών ξεκινούν στον Ιστό. Με μια σταθερή διαδικτυακή παρουσία, μπορείτε να είστε προσβάσιμοι στους αγοραστές σε διάφορα μέρη στην εκδρομή τους προς την πελατεία, η οποία ενσωματώνει πολυάριθμα gadget.

Σχεδιάστε με το πλήθος σας στο Facebook

Για να αναπτύξετε την παρουσία σας με βάση το Διαδίκτυο, θα πρέπει να προσελκύσετε το πλήθος σας στο Facebook. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απαντώντας σε παρατηρήσεις, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς τα άτομα που αγαπούν ή μοιράζονται αναρτήσεις και ζητώντας τους ερωτήσεις που αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Πρέπει να διατηρήσετε μια αμφίδρομη συζήτηση με τους υποστηρικτές σας, ώστε να αισθάνονται ότι υπάρχει ένα λειτουργικό εμπόριο μεταξύ του οργανισμού και των πελατών τους. Αυτή είναι μια απίστευτη μέθοδος για να παρακολουθείτε την αξιοπιστία του πελάτη και να επικοινωνείτε με νέα άτομα επίσης.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση που έχετε πολλούς υποστηρικτές στη σελίδα σας – μην δημοσιεύετε απλώς περιεχόμενο χωρίς να το παρατηρήσει κανείς ή να το λατρέψει! Αυτό δεν θα αναπτύξει τη συμμετοχή σας με οποιοδήποτε τέντωμα της φαντασίας σας. Το να πλησιάζετε με το πλήθος σας θα τους παροτρύνει να επιστρέφουν όλο και πιο συχνά για να λάβουν μια αντίδραση από εσάς.

Scroll to Top