Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube το 2024 (and what creators should expect)

Εισαγωγή

Μια γρήγορη αναζήτηση Google στο YouTube Adaptation θα σας ενημερώσει ότι ένας τυπικός χρήστης YouTube προμηθεύεται περίπου 4.616 $ κάθε μήνα. Ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι αυτή η προσαρμογή είναι ο σκοπός για τα τεράστια συνολικά περιουσιακά στοιχεία των YouTubers όπως ο MrBeast και ο Jake Paul, δεν μπορέσατε να απέχετε πολύ από την πραγματικότητα! Εκτός από την ανάρτηση ηχογραφήσεων, επηρεάζουν το ίδρυμά τους και το πλήθος που δεσμεύτηκε να δημιουργήσει μια ευχάριστη αμοιβή (που τους ανεβάζει έως και 54 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο).

Σε κάθε περίπτωση, αν υποθέσουμε ότι είστε νέος στο παιχνίδι, η επιλογή κάποιου τρόπου για να φέρετε μετρητά στο YouTube μπορεί να σας συντρίψει. Χαλάρωσε, σε φροντίζουμε! Προς το τέλος αυτού του ιστολογίου, θα έχετε μια αναμφισβήτητη σκέψη σχετικά με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσετε μετρητά ως YouTuber.

Καλύψαμε επτά συγκεκριμένους τρόπους άντλησης μετρητών στο YouTube μέσω των οποίων θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε τις πιο κατάλληλες τεχνικές προσαρμογής για το κανάλι σας.

Μετατρέψτε σε Θυγατρικό Διαφημιστή

Σε περίπτωση που ξεκινήσατε πρόσφατα και δεν είστε ακόμη κατάλληλος για το Πρόγραμμα Συνεργατών YouTube, τότε, σε εκείνο το σημείο, η προώθηση μελών είναι η καλύτερη μεθοδολογία προσαρμογής για εσάς. Η διαφήμιση συνεργατών σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε αποτελεσματικά τις ανάγκες του πλήθους σας προωθώντας τα είδη και τις διοικήσεις άλλων οργανισμών. Ωστόσο, πόσο ακριβώς; Προσθέτοντας απλώς μια διεπαφή μέλους!

Στην απεικόνιση του βίντεό σας ή στη κολλημένη παρατήρηση, μπορείτε να προσθέσετε τη σύνδεση στο στοιχείο, τον ιστότοπο ή τη διαχείριση που χρειάζεστε για να προωθήσετε. Στο σημείο που ο παρατηρητής σας πατήσει τη σύνδεση και πραγματοποιήσει μια αγορά, θα λάβετε ένα μικρό κόστος προμήθειας. Μπορείτε κανονικά να περιμένετε περίπου 5% έως το ήμισυ της συνολικής χρέωσης αγοράς ως προμήθεια.

Εργαστείτε με τις επωνυμίες ως δυναμική

Περισσότερο από το 52% των ατόμων πιθανότατα πρόκειται να αγοράσουν ένα αντικείμενο σε περίπτωση που αυτό επισημανθεί σε ένα βίντεο και οι επωνυμίες δεν το έχουν καταλάβει αμέσως! Μπορείτε αναμφίβολα να χρησιμοποιήσετε τον αντίκτυπό σας και να συνεργαστείτε με διάφορους οργανισμούς για να δημιουργήσετε υποστηριζόμενο περιεχόμενο και να αποκτήσετε εισόδημα. Θα πρέπει απλώς να αφιερώσετε ένα μέρος του βίντεο (γενικά 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο) για να συζητήσετε την υποστήριξή σας και να προωθήσετε το στοιχείο τους με θετικό τρόπο.

Όπως και να έχει, πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει με αυτό; Σύμφωνα με τον Brendan Gahan, έναν κύριο του προγράμματος προώθησης του YouTube, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσετε μια ίση χρέωση αυξάνοντας την ποσότητα των προοπτικών που λαμβάνετε τακτικά κατά 15 πένες για κάθε προβολή. Όποτε έχετε τα νούμερα κάτω, θα πρέπει να αρχίσετε να κινείστε προς επωνυμίες που μπορεί να επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σας.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το προφίλ σας για επαγγελματικά αιτήματα προσθέτοντας ένα επαγγελματικό email σε όλα τα στάδια εικονικής ψυχαγωγίας σας, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Προσπαθήστε να το προσθέσετε στην απεικόνιση κάθε βίντεο που δημοσιεύετε. Όταν αυτοί οι υποστηρικτές αρχίσουν να ξεχύνονται, μπορείτε να το προβλέψετε.

Πώς οι YouTubers φέρνουν μετρητά μέσω του YPP

Στο σημείο που οι YouTubers συζητούν να φέρουν μετρητά από την ουσία τους, θα μπορούσαν να αναφέρονται σε μερικές διαφορετικές πηγές εσόδων. Σε κάθε περίπτωση, ο πιο συνηθισμένος και ξεκάθαρος τρόπος είναι μέσω του Προγράμματος Συνεργατών του YouTube. Θα πρέπει να ερευνήσουμε:

Πρόγραμμα Συνεργατών YouTube
Στο σημείο που εξετάζετε την πιο τυπική προσέγγιση για την απόκτηση μετρητών στο YouTube, προφανώς σκέφτεστε το Πρόγραμμα Συνεργατών YouTube (YPP). Το να είσαι συνεργός του YouTube σάς δίνει τη δυνατότητα να αποδεχτείτε διάφορους τρόπους για να κερδίσετε έσοδα από τις ηχογραφήσεις και το περιεχόμενό σας:

Δημοσιοποίηση εσόδων
Ως YP, θα έχετε την επιλογή να αποκτήσετε έσοδα από την προώθηση από διαφημίσεις επικάλυψης, εκπομπών και βίντεο που αυξάνουν ξαφνικά τη ζήτηση για το κανάλι σας.

Εισόδημα YouTube Premium
Το YouTube Premium (πριν από το «YouTube Red») είναι ένας τρόπος για να πληρώνουν άτομα για να παρακολουθούν δωρεάν την προώθηση ηχογραφήσεων. Το YouTube Premium αντιμετωπίζει μια επακόλουθη ροή εσόδων, παρά τα έσοδα από προωθήσεις, καθώς λαμβάνετε μείωση της χρέωσης συμμετοχής τους όταν παρακολουθούν τις ηχογραφήσεις σας. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Οι κατασκευαστές δεν χάνουν αμοιβή λόγω του γεγονότος ότι ο τηλεθεατής είναι ένα premium μέρος του YouTube.

Εγγραφές καναλιού
Με τις εγγραφές καναλιού, μπορείτε να προσφέρετε ελίτ πλεονεκτήματα, ανταμοιβές και πλεονεκτήματα σε θεατές που αποφασίζουν να πληρώσουν για μια συνδρομή και να γίνουν άτομα επί πληρωμή από το κανάλι σας. Μπορείτε να ορίσετε τα διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής και τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα στα οποία κερδίζει η αποδοχή κάθε επίπεδο.

Εμπορεύματα
Το πρόγραμμα Συνεργάτες του YouTube υποδηλώνει επίσης ότι μπορείτε να αρχίσετε να προσφέρετε επισημασμένο προϊόν στους θεατές σας απευθείας μέσω του YouTube μέσω της δικής σας ειδικής θήκης προϊόντων.

Το ράφι εμπορευμάτων σας θα εμφανίζεται στη σελίδα βίντεο.

Super Talk και Super Stickers
Το Super Visit και Super Stickers επικεντρώνονται σε χαρούμενους δημιουργούς που κάνουν πραγματικά ζωντανές μεταφορές και κάνουν το ντεμπούτο τους στο YouTube. Οι θαυμαστές και οι παρατηρητές σας μπορούν να πληρώσουν για να αγοράσουν αυτά τα εξαιρετικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα και μηνύματα για να δείξουν τη βοήθειά τους για την εργασία σας. Επιπλέον, ξεκάθαρα, θα πάθεις περικοπή.

YouTube BrandConnect
Μέσω του BrandConnect, το YouTube συνδέει τους κατασκευαστές με επωνυμίες που ελπίζουν να εκτελούν αποστολές χαρακτηρισμένου περιεχομένου. Βασικά, αυτή η βοήθεια επιχειρεί να καταστήσει πιο απλό για τις επωνυμίες να εντοπίσουν τους YouTubers που μπορούν να δημοσιοποιήσουν μέσω και για τους κατασκευαστές περιεχομένου να καταλήξουν σε αξιόλογες συμφωνίες.

Γιατί πρέπει να κοιτάξετε προηγούμενες προαγωγές για εισόδημα

Το YouTube έχει απονομιμοποιήσει περιεχόμενο που δεν θεωρεί εγκάρδιο χορηγό από το 2012, μέσω μιας ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης. Η διαχείριση της έγινε αρχικά απότομα και χωρίς τις πληροφορίες του κατασκευαστή της ουσίας.

Επί του παρόντος, οι δημιουργοί ενημερώνονται όταν η ουσία τους χαιρετίζεται και μπορούν να αμφισβητήσουν κάθε φορά που πιστεύουν ότι ένα βίντεο απορρίφθηκε λανθασμένα από τον οργανισμό δημοσιοποίησης του YouTube.

Η δημοσιοποίηση μπορεί να είναι μια τυπική μέθοδος για την παραγωγή αυτοματοποιημένων εσόδων για τους κατασκευαστές, ωστόσο ο συμβιβασμός είναι ότι ο μητρικός οργανισμός του YouTube, η Google, διατηρεί το 45% των εσόδων από την προώθηση από τυπικές εγγραφές YouTube και το 55% από το YouTube Shorts.

Πουλήστε αντικείμενα ή προϊόντα

Μπορείτε να προσφέρετε διάφορα αντικείμενα για να φέρετε μετρητά μέσω του καναλιού σας στο YouTube. Η πώληση εμπορευμάτων – πουκάμισα, φλιτζάνια espresso, τσάντες, snapback και ούτω καθεξής – έχει οφέλη στο παρελθόν.

Η Stock χτίζει τη διαφάνειά σας, τοποθετώντας την επωνυμία και τον χαρακτήρα σας στον ιστό στον αποσυνδεδεμένο κόσμο και αναπτύσσει τη σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τους θαυμαστές σας καθώς με μια πραγματική έννοια «αγοράζουν» σε αυτό που κάνετε. Ο κατασκευαστής Roman Atwood πουλά μια ποικιλία προϊόντων στο κατάστημά του με την επωνυμία Grin More.

συμπέρασμα

Αυτό είναι! Αυτές οι επτά τεχνικές είναι η ιδανική μέθοδος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το Τεράστιο στάδιο – το YouTube, για να φέρετε μετρητά ενώ κάνετε τις παράλογες, εκπαιδευτικές ή ευφάνταστες σκέψεις σας να αφυπνιστούν πλήρως. Απλώς προσπαθήστε να τηρείτε συνεχώς τους κανόνες ενώ παρουσιάζετε περιεχόμενο με εγγύηση ότι η πληρωμή σας παραμένει συνεπής. Επιπλέον, πριν από όλα – περάστε καλά ενώ φτιάχνετε!

Ομοίως, σε περίπτωση που προτιμάτε τη μάθηση μέσω ηχογραφήσεων, θα πρέπει να ανατρέξετε στο κανάλι μας στο YouTube, όπου μοιραζόμαστε καθημερινά συμβουλές και παραπλανήσεις για τη δημιουργία βίντεο, τα πιο πρόσφατα μοτίβα και σκέψεις βίντεο και σας βοηθάμε να κερδίσετε περισσότερα μετρητά ως δημιουργός βίντεο.

Scroll to Top