Τι είναι τα YouTube Shorts και πώς να τα κάνετε

Εισαγωγή

Από την αποστολή του το 2005, το YouTube φιλοξενεί ατελείωτα μοτίβα βίντεο και πολλούς τύπους εκτροπής. Ποιος θυμάται τον Charlie Touch My Finger, τον David After Dental και τον εξαιρετικά σημαντικό Let Britney Be;

Επί του παρόντος, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από ίσως τον ιστότοπο με τις περισσότερες επισκέψεις στον πλανήτη έχει πηδήξει στην τάση των βίντεο σύντομης δομής δημιουργώντας YouTube Shorts. Αυτές οι ηχογραφήσεις διάρκειας 15-60 δευτερολέπτων προορίζονται να προσελκύσουν τα πλήθη και να βοηθήσουν τις επωνυμίες και τους κατασκευαστές με την οδική δέσμευση.

Τι είναι τα σορτς YouTube;

Τα YouTube Short είναι μικρής δομής, κατακόρυφο περιεχόμενο βίντεο που δημιουργείται με τη χρήση κινητού τηλεφώνου και μεταφέρεται απευθείας στο YouTube από την εφαρμογή YouTube. Χρησιμοποιώντας τα έμμεσα όργανα δημιουργίας του YouTube, μπορείτε να πιάσετε, να αλλάξετε, να προσθέσετε μουσική από σημαντικά ονόματα (μετρώντας τα Sony, General και Warner), να προσθέσετε κείμενο με ενέργεια, να ελέγξετε την ταχύτητα της εγγραφής σας και να αλλάξετε μαζί διάφορα κουμπώματα βίντεο 15 δευτερολέπτων για να Σορτς.

Ενώ παρακολουθούν τα Shorts σας, οι θεατές μπορούν να μοιραστούν, να σχολιάσουν, να τους αρέσει, να μην μου αρέσει ή να εγγραφούν στο κανάλι σας. Η ουσία δεν εξαφανίζεται και παραμένει στο YouTube, κάτι που δεν μοιάζει με άλλες εφαρμογές βίντεο μικρής δομής όπως το Instagram Stories και το Snapchat.

Γιατί να δοκιμάσετε το YouTube Shorts;

Το YouTube Shorts αρχικά στάλθηκε στην Ινδία στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 και πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ στις 18 άνοιξη του 2021, το YouTube Shorts ξεπέρασε αμέσως 6,5 δισεκατομμύρια καθημερινές προοπτικές σε όλο τον κόσμο. Το Shorts παραδόθηκε τελικά σε λειτουργία beta σε 100 χώρες συνολικά στις 12 Ιουλίου 2021.

Αντιπρόεδρος αντικειμένου του YouTube Το διοικητικό συμβούλιο απεικόνισε τη σχεδίαση του βίντεο ως “άλλη μια εμπειρία βίντεο σύντομης δομής για κατασκευαστές και τεχνίτες που χρειάζονται να τραβήξουν σύντομες, γρήγορες ηχογραφήσεις χρησιμοποιώντας μόνο τα κινητά τους τηλέφωνα” και συνεχίζει να λέει: “Τα σορτς είναι μια καλύτερη προσέγγιση για επικοινωνία τις σκέψεις σου σε 15 δευτερόλεπτα ή λιγότερο».

Η προσπάθεια του YouTube για περιεχόμενο βίντεο μικρής δομής σίγουρα δεν απέχει πολύ από άλλες παροδικές εγγραφές μέσω διαδικτυακής ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των TikTok, Instagram Reels, Instagram Stories, Snapchat Spotlight, ακόμη και Twitter Armadas και LinkedIn Stories (Tear). Επίσης, το βίντεο σύντομης δομής δεν είναι πιο περίεργο στο YouTube. Η πρώτη μεταφορά του καναλιού ήταν μόλις 18 δευτερόλεπτα σε διάρκεια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των σορτς YouTube;

Το YouTube Shorts μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις επωνυμίες να προσελκύουν επιπλέον και να αυξάνουν την προσοχή της επωνυμίας στους πελάτες τους. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αλλάξετε τα πάντα.

Επίσης, ένα μεγάλο μέρος όλων των ευκαιριών παρακολούθησης YouTube έρχεται από κινητά τηλέφωνα, σε αντίθεση με μόνο το 14% στους προσωπικούς υπολογιστές. Επιπλέον, δεδομένου ότι το YouTube Shorts είναι ένα φορητό πρώτο στοιχείο, μπορεί να φτάσετε σε αυτή την εκτεταμένη θεαματικότητα με περισσότερο από συνηθισμένο, ομοιόμορφο περιεχόμενο βίντεο μεγάλης δομής.

Το YouTube Shorts έχει λάβει 30 δισεκατομμύρια ημερήσιες κατά μέσο όρο προβολές από την κυκλοφορία του, τον Ιούλιο του 2021. Τα άτομα παρακολουθούν —και λατρεύουν— τα YouTube Shorts. Επομένως, στην περίπτωση που η εικόνα σας έχει από τώρα παρουσία στο YouTube, σκεφτείτε να προσθέσετε κάποιο μικροσκοπικό κατακόρυφο περιεχόμενο βίντεο στη διαδικασία προώθησης του YouTube.

Επιπλέον, προφανώς, στην περίπτωση που κάποιος άλλος δυνητικός πελάτης βρει την εικόνα σας μέσω των Shorts και πραγματοποιήσει αγορές, αγοράζονται φυσικά και στο περιεχόμενό σας μεγάλης δομής. Έτσι, αυτό σας δίνει μια εντελώς νέα διέξοδο για να επεκτείνετε τις συνδρομές καναλιού σας. Αμοιβαίο όφελος, έτσι δεν είναι;

Θα πρέπει πρώτα να καλύψουμε μερικές βέλτιστες πρακτικές για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε αυτόν τον νέο δρόμο προβολής.

Δημοσιεύστε αξιόπιστα

Όπως και με τα νέα highlights, είναι μάλλον σωστό ότι το YouTube εστιάζει στα Shorts για εκτέλεση και προοπτικές. Η εξέταση ενός κατασκευαστή ελπίζει να ελέγξει ότι μετά από ένα “τεράστιο άλμα μέσα βλέπει κάπως πρόσφατα από τη μεταφορά ενός Short με συνέπεια”.

Κάνοντας αξιόπιστα το YouTube Shorts θα σας βοηθήσει να βοηθήσετε την εικόνα σας να φτάσει σε ένα πιο εκτεταμένο πλήθος. Υποθέτοντας ότι παλεύετε με το να παραμείνετε συντονισμένοι, κάνοντας ένα πρόγραμμα ουσιών που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να παραμείνετε στην ώρα σας.

Δημιουργήστε περιεχόμενο που είναι σχετικό με το κοινό σας. Ποια είναι τα αγαπημένα πράγματα του κοινού σας; Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να φτιάξετε, αφιερώστε λίγο χρόνο ερευνώντας τη σκηνή για να δείτε τι παρουσιάζουν διάφορες οργανώσεις. Μερικές σκέψεις περιλαμβάνουν:

  • Βήμα προς βήμα οδηγίες για ηχογραφήσεις
    Γρήγορες έρευνες
    Μια σημαντική ιστορία
    Συμβουλές κλάδου
    Διασκεδαστικές πραγματικότητες
    Μια έρευνα
    Χρησιμοποιήστε ένα κινούμενο byte ήχου
    Αν υποθέσουμε ότι το περιεχόμενο βίντεο σύντομης δομής είναι εφαρμόσιμο, ελκυστικό, διδακτικό και σημαντικό για την ομάδα συμφερόντων σας, τότε τα πάτε περίφημα. Εδώ είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο από το διαδικτυακό στάδιο μαθημάτων Workable, που συζητά την εξουθένωση που συχνά νιώθουν οι δημιουργοί.

Επικεντρωθείτε κάνοντας τις πρώτες δύο στιγμές συναρπαστικές

Στην περίπτωση που αυτές οι πρώτες δύο στιγμές δεν παγιδέψουν αμέσως τον παρατηρητή σας, θα συνεχίσουν να κάνουν κύλιση. Αυτές οι πρώτες δύο στιγμές του βίντεό σας είναι το κύριο μέρος, ιδίως όσον αφορά την υποστήριξη της δέσμευσής σας στο YouTube. Βρείτε έναν τρόπο να τραβήξετε την προσοχή των θεατών σας αμέσως, ώστε να παραμείνουν για το υπόλοιπο του κλιπ.

Γίνετε καινοτόμοι με τους υπότιτλους σας

Η επιγραφή σας μπορεί πραγματικά να εξαρτάται από 100 χαρακτήρες, επομένως αξιοποιήστε την στο έπακρο. Ενόχλησε την ουσία, χρησιμοποιήστε μια διασκεδαστική γραμμή, συνοψίστε τι μπορούν να ελπίζουν να δουν οι παρατηρητές και άλλα τέτοια. Αν και το βίντεό σας είναι το κύριο μέρος, οι υπότιτλοι εμφανίζονται ακόμη όταν εμφανίζονται Shorts στην αρχική ροή του YouTube, επομένως η ύπαρξη μιας πειστικής επιγραφής μπορεί να είναι αυτό που αναγκάζει κάποιον να επιλέξει να παρακολουθήσει το βίντεό σας ή να συνεχίσει να κάνει κύλιση.

Ρεκόρ σε κάθετη οργάνωση

Κανείς δεν χρειάζεται να γυρίζει τα τηλέφωνά του καθώς βλέπει YouTube Shorts, επομένως βεβαιωθείτε ότι φωτογραφίζετε συνεχώς σε κάθετη οργάνωση για να κάνετε τις εγγραφές σας απλές στην κατανάλωση. Τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί σε οριζόντια μορφή έχουν κενό χώρο πάνω και κάτω από το βίντεο για να συμπληρώσουν τον κατακόρυφο χώρο, ο οποίος δεν είναι ιδανικός για προβολή. Κρατήστε το λοιπόν απλό και μείνετε σε κάθετο. Όπως έκανε το Visme με το εκπαιδευτικό του περιεχόμενο, μπορείτε να επανατοποθετήσετε ένα οριζόντιο βίντεο σε ένα κατακόρυφο Short περικόπτοντάς το για να εστιάσετε στα πιο σημαντικά μέρη.

Πώς να κάνετε χρονοδιάγραμμα YouTube Shorts;

Η φυσική μεταφορά του YouTube Shorts μπορεί να είναι πολύ απλή όταν φροντίζετε για το δικό σας κανάλι. Παρόλα αυτά, ενώ επιβλέπετε περιεχόμενο για ένα κανάλι μιας ακμάζουσας επιχείρησης ή εξερευνάτε τα αρχεία πολλών πελατών στο YouTube, θα χάσετε πολύ χρόνο για την ανταλλαγή λογαριασμών και τη μεταφορά εγγραφών.

Πράγματι, εδώ είναι το μυστήριο: Συντονίστε τον προγραμματισμό των YouTube Shorts στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Αυτό το έξυπνο κόλπο σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε τα σορτς YouTube σας εκ των προτέρων και να τα παρατάξετε. Μετά από αυτό, η πλατφόρμα προγραμματισμού φροντίζει για τα πάντα, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας δημοσιεύεται στον αυτόματο πιλότο την ακριβή ώρα που θέλετε, ενώ σχεδιάζετε την επόμενη επιτυχία σας Short.

Scroll to Top