Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο YouTube: Ο οδηγός βήμα προς βήμα για την αύξηση της συμμετοχής

Εισαγωγή

Μια λίστα αναπαραγωγής YouTube μοιάζει με μια ποικιλία εγγραφών που αναπαράγονται σταθερά φυσικά. Είναι παρόμοιο με ένα playlist YouTube Music με διάφορα θέματα όπως “Energy Mix”, “Relaxing Music” και “Workout Music”. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η λίστα αναπαραγωγής που συζητάμε εδώ είναι για ηχογραφήσεις, όχι για μουσική. Όταν ολοκληρωθεί ένα βίντεο, αρχίζει η αναπαραγωγή του παρακάτω στη ρύθμιση χωρίς να κάνει τίποτα ο πελάτης.

Όπως και να έχει, η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής δεν είναι μόνο η τυχαία συναρμολόγηση ηχογραφήσεων. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματός σας στο YouTube. Στο σημείο που δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής αποφασιστικά, μπορούν να σας βοηθήσουν να εργαστείτε με τους υπολογισμούς του YouTube, να επηρεάσουν το τι παρακολουθούν οι παρακολουθητές σας και να τους κάνουν να θέλουν όλο και περισσότερα.

Γιατί η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο YouTube είναι έξυπνη

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι πραγματικά σημαντικές για το κανάλι σας στο YouTube. Σας βοηθούν να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές, κάτι που είναι εξαιρετικό για να βοηθήσει τον αριθμό των προβολών, τη δέσμευσή σας, τον χρόνο παρακολούθησης και, παραδόξως, την περαιτέρω ανάπτυξη της βελτιστοποίησης και της δυνατότητας ανακάλυψης του YouTube Web. Η χρήση λιστών αναπαραγωγής ωφελεί εσάς, τους θεατές σας και οτιδήποτε σχετίζεται με την παρουσία σας στο YouTube.

Δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής για να εργαστείτε για την ανακάλυψη σας στο YouTube

Είναι επείγον να τοποθετήσετε τις ηχογραφήσεις σας σε λίστες αναπαραγωγής, καθώς οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να εμφανίζονται σε διαφορετικές θέσεις στο YouTube. Στο σημείο που διανέμετε ένα βίντεο, αυτό είναι μια ανοιχτή πόρτα για να φτάσετε στους παρατηρητές. Ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι διανέμετε μια λίστα αναπαραγωγής που περιέχει αυτό το βίντεο, έχετε μια ακόμη ευκαιρία να παρουσιάσετε την ουσία σας. Οι λίστες αναπαραγωγής εμφανίζονται συχνά στις αναζητήσεις του YouTube και ορισμένα στοιχεία λίστας έχουν ακόμη και ένα εξαιρετικό τμήμα για “Σχετικές λίστες αναπαραγωγής”.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής για να αυξήσετε τη δέσμευση και τον χρόνο παρακολούθησης

Το πιο ωραίο με τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής είναι ότι όταν κάποιος παρακολουθεί μια από τις ηχογραφήσεις σας και την προτιμά, η ύπαρξη μιας αποτελεσματικής λίστας αναπαραγωγής διευκολύνει την παρατήρηση πιο συγκρίσιμου ή σχετικού περιεχομένου, δεδομένου ότι το παρακάτω βίντεο αναπαράγεται φυσικά. Σε αυτές τις γραμμές, μπορείτε να μετατρέψετε μια άποψη σε πολλές προοπτικές, αρκεί να καθοδηγήσετε τους παρατηρητές στη σωστή επικεφαλίδα. Φυσικά, αυτό είναι πιο αποτελεσματικό όταν παράγετε περιεχόμενο που απολαμβάνει το κοινό σας! Με αυτόν τον τρόπο, τα ακόλουθα είναι δύο βασικά κίνητρα πίσω από το γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε με λίστες αναπαραγωγής.

Συνθέστε μια απεικόνιση λίστας αναπαραγωγής

Ένα άλλο μέρος εδώ είναι το “Απεικόνιση”, το οποίο έχει όριο 5000 χαρακτήρων. Μερικοί κατασκευαστές θα μπορούσαν να το αγνοήσουν, ωστόσο η απεικόνιση μπορεί ουσιαστικά να υποστηρίξει την αντιληπτότητα, την προσβασιμότητα και τη θέση της λίστας αναπαραγωγής σας. Για να δημιουργήσετε μια βιώσιμη απεικόνιση playlist: Συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά που αναζητά το κοινό-στόχος σας. Για οδηγίες από πάνω προς τα κάτω σχετικά με τη βελτίωση των εγγραφών σας για στοιχεία ερωτημάτων, αναφερθείτε στον οδηγό βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης YouTube.

Υποθέτοντας ότι είστε απαραίτητοι για ένα θυγατρικό πρόγραμμα, προσθέστε σχετικές εξωτερικές αναφορές. Το Share συνδέεται με άλλα στάδια διαδικτυακής ψυχαγωγίας σας. Το παρακάτω είναι μια απεικόνιση μιας περιγραφής playlist για ένα κανάλι γυμναστικής που έχει σκοπό να βοηθήσει το κοινό σας καθώς και τους αλγόριθμους του YouTube να μάθει περισσότερα για τα βίντεό σας.

Οι λίστες αναπαραγωγής σάς βοηθούν να επιμεληθείτε και να παραγγείλετε την ουσία σας

Οι λίστες αναπαραγωγής σας κάνουν πολύ απλό να τακτοποιήσετε τις ηχογραφήσεις σας σε ταξινομήσεις και θέματα. Μπορείτε να ενσωματώσετε ηχογραφήσεις από το δικό σας κανάλι και από διαφορετικά κανάλια που εκτιμάτε στις λίστες αναπαραγωγής σας. Αυτό είναι τέλειο για μια επωνυμία ή για έναν κατασκευαστή ουσιών, καθώς επιτρέπει σε κάθε άτομο που επισκέπτεται τη σελίδα του καναλιού σας να βλέπει εύκολα ως τη σωστή και σημαντική ουσία.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση που ένας πελάτης ενδιαφέρεται για κορεατική μουσική και εκπομπές, θα εντοπίσει αβίαστα λίστες αναπαραγωγής σε κορεάτικες μελωδίες, εικονίδια, τηλεόραση χωρίς σενάριο, δραματοποιήσεις κ.λπ., στο κανάλι YouTube του KBS World Network. Αυτό όχι μόνο δείχνει τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητα του καναλιού σας, αλλά σας βοηθά επίσης να παρουσιάσετε στους θεατές σας πρόσθετο περιεχόμενο που τους αρέσει.

Οι λίστες αναπαραγωγής βοηθούν στην καλύτερη ευτυχία και στην υποστήριξη της βελτιστοποίησης ιστότοπου

Οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να ταξινομηθούν για συναρπαστικές φράσεις που αναζητά το πλήθος σας. Βοηθούν τους παρατηρητές να βρίσκουν εγγραφές χωρίς πολλά προβλήματα, καθώς εμφανίζονται στα ερωτήματα και στις προτεινόμενες εγγραφές επίσης. Είναι ιδανικά για SEO λόγω αυτού. Για παράδειγμα, οποιοσδήποτε αναζητά γιορτές με κούπες μικροκυμάτων θα μπορούσε να καταλήξει στη λίστα αναπαραγωγής συνταγών μικροκυμάτων της Gemma’s Simple Brief Microwave Recipe.

Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε ποια βίντεο είναι πιο δημοφιλή στο κοινό-στόχο σας, εξετάζοντας πόσες φορές οι χρήστες βλέπουν τη λίστα αναπαραγωγής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαρείτε καλύτερα, καθώς και να αναβαθμίσετε την τρέχουσα ουσία σας για το πλήθος σας και έτσι να αυξήσετε τους υποστηρικτές σας.

Πώς θα παρακολουθούσα τη λίστα αναπαραγωγής μου στο YouTube;

Για να εντοπίσετε τη λίστα αναπαραγωγής σας, μεταβείτε ουσιαστικά στη σελίδα προορισμού του καναλιού σας στο YouTube και κάντε κλικ στην καρτέλα “Λίστες αναπαραγωγής”. Μερικές φορές, μια εμπιστευτική λίστα αναπαραγωγής μπορεί να μην είναι εμφανής στο κανάλι σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το βρείτε, αυτός είναι ο τρόπος για να φτάσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής στο YouTube:

1: Στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας σας στο YouTube, κάντε κλικ στο εικονίδιο για το κανάλι ή το προφίλ σας. Επί του παρόντος, επιλέξτε την επιλογή “YouTube Studio”.

 2: Στο μενού στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, επιλέξτε “Λίστες αναπαραγωγής”. Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις λίστες αναπαραγωγής στο κανάλι σας.

Βέλτιστες πρακτικές για λίστες αναπαραγωγής YouTube

Όπως κάθε άλλο βίντεο YouTube, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας για τα καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε οργανώσει μερικές βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε:

Α. Εστιάστε στον τίτλο και τις απεικονίσεις σας

Ο τίτλος και η απεικόνιση της λίστας αναπαραγωγής παίζουν κολοσσιαίο ρόλο στο να το κάνουν ανιχνεύσιμο. Για το σκοπό αυτό, βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος και η περιγραφή του έχουν βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό κρατώντας μακριά από συμβατικούς τίτλους. Χρησιμοποιήστε μάλλον πειστικούς τίτλους που διαθέτουν τα πλεονεκτήματα της λίστας αναπαραγωγής σας. Για παράδειγμα, δείτε αυτό το playlist του Tastemade με τίτλο “Should Attempt Food and Drink Patterns from Tastemade”. Ονομάζοντάς το ως μια σύνοψη των παρασυρόμενων απόπειρων, ο παρατηρητής μπορεί χωρίς ιδιαίτερη ακρίβεια να μετρήσει τι συμβαίνει με τη λίστα αναπαραγωγής και γιατί πρέπει να το παρακολουθήσει.

Θυμηθείτε να συνθέσετε μια απεικόνιση που να υποστηρίζει τον τίτλο σας και να πλαισιώνει τους σημαντικούς κύριους της λίστας αναπαραγωγής σας. Για παράδειγμα, οι τίτλοι και οι περιγραφές των playlist του Vox σάς ενθαρρύνουν να παρακολουθήσετε περισσότερα αν σας ενδιαφέρει ο κόσμος. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην επιθυμία να χαρείτε σε αυτές τις ηχογραφήσεις.

συμπέρασμα

Τώρα που έχετε δημιουργήσει τη λίστα αναπαραγωγής που σας θυμίζει πιο αξέχαστη, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το εύρος σας και να ενισχύσετε την επίδρασή σας στον δεύτερο ιστότοπο με τις περισσότερες επισκέψεις στον πλανήτη.

Πρώτα κοιτάξτε τον βοηθό μας σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να προμηθευτείτε μια επιβεβαίωση YouTube για να προσθέσετε αυθεντικότητα και εγκυρότητα στο αρχείο σας.

Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, διερευνήστε πώς να βελτιώσετε τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας YouTube για να εμφανίζεται σε περισσότερα στοιχεία ερωτημάτων, να φτάσετε στην κύρια ομάδα ενδιαφερόντων σας και επιτέλους να επιτύχετε τους στόχους προώθησης βίντεο. Ευγενικό και θυμηθείτε να βελτιώσετε το μέγεθος του σημαιοφόρου YouTube για όλα τα gadget!

Scroll to Top