Digital Vibe Tech

Εισαγωγή

facebook φυσική εμβέλεια. Κανένα άλλο θέμα στην προβολή της διαδικτυακής ψυχαγωγίας δεν έχει προκαλέσει τόση συζήτηση ή πολλές ημικρανίες. Ενώ η εμφανής απάντηση είναι να δώσετε επιπλέον χρόνο και μετρητά σε πληρωμένες διαφημίσεις στο Facebook, υπάρχει στην πραγματικότητα εμπιστοσύνη για τις φυσικές αναρτήσεις σας. Μπορείτε να αγκαλιάσετε τον υπολογισμό, να επικοινωνήσετε με ένα μεγάλο πλήθος και να κάνετε το Facebook ένα συναρπαστικό κανάλι διασποράς για τη φυσική σας ουσία. Πως? Ακολουθώντας αυτές τις 15 βασικές συμβουλές. Κάντε κλικ στις συνδέσεις από κάτω για να μεταβείτε σε κάθε άκρη ή απλώς συνεχίστε την κύλιση.

Ανακατέψτε τα σχέδια των αναρτήσεών σας

Ο πιο αξιομνημόνευτος τρόπος για να επεκτείνετε τη φυσική σας προσέγγιση στο Facebook είναι να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία τύπων αναρτήσεων. Σε περίπτωση που δημοσιεύετε ως επί το πλείστον φωτογραφίες και η άφιξή σας έχει υποχωρήσει πρόσφατα, κάντε μερικές ηχογραφήσεις και αντιληφθείτε πώς αποδίδουν. Σε περίπτωση που οι ηχογραφήσεις σας δεν φτάνουν όπως παλιά, κάντε ένα μαχαίρι στη δημιουργία αναρτήσεων συμμετοχής με περιεχόμενο που θα λατρεύει το πλήθος σας.

Ανεξάρτητα από το αν αποκτάτε εύλογη προσέγγιση χρησιμοποιώντας με συνέπεια παρόμοιους τύπους αναρτήσεων στο Facebook, η απόπειρα νέων θα διατηρήσει τη ροή της ουσίας σας νέα και θα προσελκύσει το πλήθος σας. Επιπλέον, θα μπορούσατε να βρείτε ότι υπάρχουν σχέδια αναρτήσεων στο Facebook που έχουν πολύ ανώτερη απόδοση. Αν και το Facebook δεν το επιβεβαίωσε ποτέ με έγκυρο τρόπο, πολλοί διαφημιστές ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό αποδέχονται ότι επικεντρώνονται σε δημοσιεύσεις σε νέες ρυθμίσεις στην πηγή Ειδήσεων, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη απήχηση. Η αξιολόγηση ως τύπων αναρτήσεων που αναπτύχθηκαν πρόσφατα, όπως βίντεο 360 ή Facebook Stories, μπορεί να έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στην περίπτωση που ο υπολογισμός ευνοεί νέες διαμορφώσεις.

Ακολουθήστε τις κλίσεις περιεχομένου αγοραστή: Χρησιμοποιήστε περισσότερα βίντεο

Μια πειστική επιγραφή όπως το μοντέλο του Ben και του Jerry παραπάνω μπορεί αναμφίβολα να πείσει το πλήθος σας να κλειδώσει μέσα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εξαρτάστε αποκλειστικά από το αντίγραφο εικονικής ψυχαγωγίας. Το είδος της εφευρέσεως που χρησιμοποιείτε μπορεί επίσης να επηρεάσει το εύρος και τα επίπεδα δέσμευσής σας.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα τοπικά βίντεο έχουν πιστωθεί με τα πιο αξιοσημείωτα ποσοστά δέσμευσης στο Facebook. Επιπλέον, οι πελάτες δείχνουν μια τάση για περιεχόμενο βίντεο σε όλα τα στάδια της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Για να παρακολουθείτε, το Facebook συνεχίζει να παρουσιάζει νέες συσκευές βίντεο και αυτό σημαίνει ότι έχετε πολύ περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής απόδοσης στο Facebook.

Επισημάνετε τα πειστικά αρχεία σε αναρτήσεις με δυνατότητα αγοράς

Σε γενικές γραμμές, το περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο που φτιάχνει η ομάδα σας μπορεί να δώσει στο Facebook σας μια πραγματικά απαραίτητη ώθηση. Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση που η επισημασμένη ουσία σας δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο όσο θα εμπιστευόσασταν, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε περιεχόμενο που παράγεται από τον πελάτη (UGC) στο μείγμα.

Δεδομένου ότι το UGC προέρχεται από πελάτες και θαυμαστές σε αντίθεση με την ομάδα σας, θα έχει γενικά ένα πιο πιστοποιημένο αίτημα από το επισημασμένο περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερες απαντήσεις, παρατηρήσεις και προσφορές — καθώς και επέκταση της σελίδας σας.

Για να βρείτε και να μοιραστείτε το UGC, κοιτάξτε πραγματικά τις ειδοποιήσεις του οργανισμού σας στο Facebook ή τα επισημασμένα hashtag σας στο Instagram. Συνεργαστείτε με τον πρώτο δημιουργό για να λάβετε τη συγκατάθεσή σας για αναδημοσίευση της δουλειάς του και να τον πιστώσετε στον υπότιτλο όταν κάνετε κοινή χρήση.

Ποια είναι τα είδη πρόσβασης στο Facebook;

Το εγχείρημα του Facebook χωρίζεται σε δύο ενότητες. προσέγγιση ανάρτησης και προσέγγιση σελίδας. Αυτό χωρίζεται επιπλέον σε τρία βασικά είδη που μπορείτε να περιμένετε να στοχεύσετε. Εδώ είναι μια πρώτη φορά από όλα και πώς δεν είναι ίδια μεταξύ τους.

Προώθηση Facebook Προσέγγιση πρόσβασης
στην προώθηση του Facebook είναι ο αριθμός των ατόμων που είδαν τις διαφημίσεις σας κάπου κάπου μία φορά. Αυτός ο αριθμός, προφανώς, εκτιμάται. Αυτό το είδος προσέγγισης βασίζεται κυρίως στο σχέδιο δαπανών που έχετε ορίσει για τις διαφημίσεις και την εστίαση του πλήθους. Αυτή η μέτρηση μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε πόσο καλά αποδίδουν οι διαφημίσεις σας.

Προσέγγιση ιών στο Facebook Η
ιογενής προσέγγιση είναι η ποσότητα των ατόμων που είδαν ή παραβίασαν την ουσία σας, υπό το φως του γεγονότος ότι κάποιος άλλος συμμετείχε στην ανάρτηση μέσω επισημάνσεων “μου αρέσει”, παρατηρήσεις, ετικέτες ή προσφορές. Βασικά επικοινωνίες που εκτείνονται από διαφορετικά αρχεία από υποστηρικτές και μη. Οι πολύ σαγηνευτικές ή επίμονες αναρτήσεις έχουν κατά κανόνα υψηλότερη εμβέλεια από ιούς από άλλες.

Facebook Natural Reach
Η συντριπτική πλειοψηφία απλώς θεωρεί την προσέγγιση Facebook ως φυσική. Σε κάθε περίπτωση, η φυσική προσέγγιση του Facebook συνήθως παραπέμπει στον αριθμό των ατόμων που είδαν μια μη υποστηριζόμενη ανάρτηση. Όλες οι αναρτήσεις που υποστηρίζονται αφύσικα χρησιμοποιώντας μερικά εξαιρετικά στοιχεία εξαιρούνται από αυτό.

Η φυσική απήχηση έχει υπομείνει ένα κορυφαίο σκυλί ανάμεσα σε υποστηριζόμενες αναρτήσεις, αναρτήσεις viral και σταθερές αλλαγές στον υπολογισμό του Facebook. Πολλοί διαφημιστές έχουν δει μείωση στο εύρος καθώς και στη δέσμευση.

Αφήστε κατά μέρος την καλύτερη ευκαιρία να δημοσιεύσετε

Στο σημείο που παρουσιάζετε την ουσία στο Facebook έχει σχεδόν τόσο μεγάλη σημασία όσο και η πραγματική ουσία. Σε περίπτωση που μοιραστείτε ένα εκπληκτικό άρθρο στις 4 π.μ., όταν η κύρια ομάδα συμφερόντων σας ξυπνήσει, θα χαθεί προς το παρόν στο κάτω μέρος των καναλιών Ειδήσεων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, χρησιμοποιήστε την εξέτασή σας στο Facebook για να αποφασίσετε πότε οι θαυμαστές σας είναι στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες ημέρες και ώρες για τους υποστηρικτές σας στη σελίδα σας στο τμήμα Αναρτήσεις. Με την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μια σουίτα κοινωνικών γνώσεων όπως η δική μας, μπορείτε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση να αποκτήσετε πρόσβαση στις κορυφαίες ώρες και για τους θαυμαστές σας.

Με την ανάρτηση όταν οι υποστηρικτές σας πιθανότατα πρόκειται να διαβάσουν το Facebook, αυξάνετε τις πιθανότητες η ουσία σας να εμφανίζεται πρώτη στο κανάλι τους – και αυτό συνεπάγεται πιο φυσική εμβέλεια. Ωστόσο, η ανάρτηση στις κορυφαίες ώρες σημαίνει επιπλέον ότι θα αντιμετωπίσετε περισσότερους διαγωνισμούς για να βρείτε τις αναρτήσεις σας στις ροές των πελατών, καθώς επιπλέον άτομα θα δημοσιεύουν εκείνη τη στιγμή.

συμπέρασμα

Είτε θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε την πρόσβαση στο Facebook γρήγορα είτε προοδευτικά, υπάρχουν πολλές φυσικές και επί πληρωμή στρατηγικές για δοκιμή. Με την ενσωμάτωση αυτών των προτάσεων στο σύστημα προώθησης του Facebook και τη χρήση εργαστηριακών εξετάσεων για τη μέτρηση των αποτελεσμάτων, μπορείτε να φτάσετε σε επιπλέον πελάτες και να αναπτύξετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

By Shahzad