Digital Vibe Tech

Επί του παρόντος, είναι βασικό για τους οργανισμούς να συμμετάσχουν σε συμβατικές και διαδικτυακές στρατηγικές προώθησης, εάν επιθυμούν να παραμείνουν αυθόρμητοι στη μοναδική βιομηχανία λιανικής. Ο τρόπος με τον οποίο οι πελάτες συνεργάζονται με οργανισμούς και πραγματοποιούν αγορές αλλάζει λόγω αυτής της συνήθως χρήσιμης συσχέτισης μεταξύ πραγματικών καταστημάτων και διαδικτυακών σταδίων. Εάν επιθυμούν να επικρατήσουν στην παρούσα αγορά, οι πωλητές θα πρέπει να εκτιμήσουν τα στοιχεία αυτού του συνδυασμού.

1. Η άνοδος της διαφήμισης παντός καναλιού

Για τους εμπόρους λιανικής που σχεδιάζουν να προσφέρουν μια αξιόπιστη εμπειρία αγορών σε όλα τα κανάλια, η προβολή σε όλα τα κανάλια έχει μετατραπεί σε στρατηγική επιλογής. Ο στόχος αυτής της τεχνικής είναι η ενσωμάτωση κάθε ανοιχτού σταδίου, συμπεριλαμβανομένων ως πραγματικών καταστημάτων, τοποθεσιών, ευέλικτων εφαρμογών, ψυχαγωγίας μέσω web, και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο στόχος είναι να γίνει μια συνεπής επιχείρηση πελάτη. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να φροντίσουν καλύτερα τις προτιμήσεις και τις κλίσεις των πελατών χρησιμοποιώντας την εξέταση πληροφοριών και τις εμπειρίες των πελατών, οι οποίες θεωρούν πιο προσαρμοσμένες συσχετίσεις.

2. Υποστηριζόμενες Συνεργασίες με Πελάτες

Η περαιτέρω ανάπτυξη της συμπερίληψης αγοραστών είναι ένα ζωτικό όφελος από τη συμμετοχή σε φυσική και ηλεκτρονική προώθηση. Οι έξυπνες συναντήσεις στον Ιστό και οι αποσυνδεδεμένες έξυπνες συναντήσεις επιτρέπουν στους λιανοπωλητές να διασυνδέονται με τους αγοραστές τους σε πιο βαθύ επίπεδο. Για παράδειγμα, τα στάδια διαδικτυακής ψυχαγωγίας λαμβάνουν υπόψη τη συνεχή αλληλογραφία και την κριτική, ενώ η καινοτομία διευρυμένης και επαυξημένης πραγματικότητας (AR/VR) επιτρέπει στους αγοραστές να δουν τα πράγματα στο σπίτι τους πριν από την αγορά.

3. Υπολογισμός μέσω πληροφοριών

Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να αποκτήσουν πολλές χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών διερευνώντας το σωρό των πληροφοριών που δημιουργούνται από την ενοποίηση φυσικών και ηλεκτρονικών καναλιών προβολής. Οι οργανισμοί μπορούν να αναβαθμίσουν τις στρατηγικές προβολής και τις συνεισφορές αντικειμένων ακολουθώντας τις τάσεις περιήγησης στον ιστό των πελατών, αγοράζουν χρονικά και συσχετίσεις εντός καταστημάτων. Η χρήση σύνθετου προγραμματισμού εξετάσεων και υπολογισμών τεχνητής νοημοσύνης λειτούργησε απίστευτα στην ακρίβεια με την οποία οι οργανισμοί μπορούν να υποθέσουν μοτίβα και αιτήματα αγοραστών.

4. Προσαρμοσμένες Εξορμήσεις Αγοράς

Οι έμποροι λιανικής μπορούν πλέον να παρέχουν στους πελάτες τους πιο εξατομικευμένες συναντήσεις αγορών συνδέοντας φυσικά και προηγμένα κανάλια, κάτι που έχει μετατραπεί σε θεμελιώδες μέρος της επιτυχημένης προώθησης λιανικής. Οι υπολογισμοί της ανθρωπογενούς συνείδησης (πληροφοριών που βασίζονται σε υπολογιστή) και οι πληροφορίες αγοραστών επιτρέπουν στις εταιρείες να προσαρμόζουν τις προτάσεις ειδών στις μοναδικές προτιμήσεις και συναντήσεις κάθε ατόμου. Τα ποσοστά αλλαγής και η πιστότητα αγοραστή υποστηρίζονται από αυτό το επίπεδο εξατομίκευσης.

5. Συμπαθητικός συνδυασμός διαδικτυακών και αποσυνδεδεμένων προσεγγίσεων

Για να δημιουργήσετε μια συνδυασμένη εμπειρία αγορών, είναι απαραίτητο να συντονίζεστε άψογα στον ιστό και στα αποσυνδεδεμένα κανάλια. Η χρήση των διοικήσεων γεωγραφικής τοποθεσίας και η καινοτομία σε σημεία αναφοράς επιτρέπουν στους λιανοπωλητές να συσχετίζουν τις φυσικές τους περιοχές με διαδικτυακά εμπορικά κέντρα. Ο συνεπής συνδυασμός επερχόμενων και φορητών συναντήσεων επιτρέπει στους πελάτες να εκμεταλλεύονται εξατομικευμένες προσφορές και ιδέες, για παράδειγμα, ενώ ψωνίζουν βιαστικά.

6. Ευέλικτη επιχείρηση και οι δυνατότητές της

 

Το εμπόριο φορητών συσκευών, ή το m-business, έχει γεμίσει φήμη μεταξύ των λιανοπωλητών καθώς οι τιμές λήψης κινητών τηλεφώνων συνεχίζουν να απογειώνονται. Οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν, να διαβάσουν έρευνες και να εξετάσουν το κόστος από τη στέγαση των κινητών τηλεφώνων τους με τη χρήση χρήσεων και ευέλικτων τοποθεσιών. Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπουν στα καταστήματα να συνδέονται με πελάτες συνεχώς, επιτρέποντάς τους να βοηθούν προσφορές τόσο στον ιστό όσο και σε αποσυνδεδεμένες ρυθμίσεις.

7. Συνδυάστε με την ψυχαγωγία που βασίζεται στο Web

Η ενσωμάτωση τόσο στον Ιστό όσο και στις αποσυνδεδεμένες διαδικασίες προβολής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό μέσω εικονικών σταδίων ψυχαγωγίας. Οι έμποροι λιανικής έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν άτυπες κοινότητες για την προώθηση προϊόντων, τη συνεργασία πελατών και τη συγκέντρωση κριτικής. Επιπλέον, τα όρια μεταξύ άτυπης επικοινωνίας και αγορών μέσω διαδικτύου αποδεικνύεται ότι σταδιακά αποκρύπτονται λόγω των κοινωνικών επιχειρηματικών συμπεριλαμβανόμενων που επιτρέπουν στους πελάτες να πραγματοποιούν αγορές αμέσως εντός της σκηνής. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να επικοινωνήσουν με περισσότερα άτομα και να ενισχύσουν τη συμπερίληψη της τοπικής περιοχής ενσωματώνοντας τη διαδικτυακή ψυχαγωγία στο πολυκαναλικό τους σύστημα.

8. Συνεργάτες φωνής και αγορές μέσω Διαδικτύου

Οι αγοραστικές τάσεις των πελατών αλλάζουν λόγω του πολλαπλασιασμού των οξυδερκών συνεργατών, όπως η Google Right hand και η Alexa της Amazon. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αγορές και να συμμετάσχουν σε οργανισμούς μέσω του φωνητικού εμπορίου χρησιμοποιώντας κανονικές γλωσσικές απαιτήσεις, παρέχοντας μια ευχάριστη και χωρίς χέρια εμπειρία αγορών. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το μοτίβο, οι έμποροι λιανικής θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αντιληπτότητά τους στο αυξανόμενο βιολογικό σύστημα των gadget που ενισχύουν τον λόγο, εξορθολογίζοντας τις αναρτήσεις αντικειμένων και τις διαδικασίες διαφήμισης για φωνητική αναζήτηση.

9. Ιδέες για βιωματικό λιανικό εμπόριο

Παρά το γεγονός ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου είναι πιο αποτελεσματικές και χρήσιμες, τα φυσικά θεμέλια πρέπει πραγματικά να ξεχωρίζουν προσφέροντας κρίσιμες και αναζωογονητικές συναντήσεις. Θεματικές περιστάσεις, αναδυόμενα καταστήματα και έξυπνες παρουσιάσεις είναι περιπτώσεις βιωματικών ιδεών λιανικής που επιτρέπουν στους πελάτες να έχουν μια πιο ιδιωτική συμμετοχή σε οργανισμούς. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να αυξήσουν τους ανθρώπους που περπατούν και να δείξουν σταθερότητα, ενσωματώνοντας αυτά τα βιωματικά σημεία με προηγμένα σημεία επαφής για να κάνουν εξαιρετικές συνεργασίες.

Το 10ο Σημείο: Ηθικές και εφικτές πρακτικές

Η υποστηρισιμότητα και οι ηθικοί κανόνες αποδεικνύονται πιο ουσιαστικοί για τους αγοραστές όταν κάνουν αποφάσεις αγοράς. Για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για τις φιλικές υποχρεώσεις και το κλίμα, οι έμποροι λιανικής θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν προχωρημένα στάδια. Οι επωνυμίες που μοιράζονται τις αξίες των αγοραστών μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αντίθεση και να αποκτήσουν αφοσίωση από τους πελάτες σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω οικολογικών προσφορών προϊόντων και απλών αλυσίδων μετοχών. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να καταλήξουν σε ένα αναμφισβήτητα τεράστιο τμήμα οικολογικών πελατών υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα συντήρησης στη δημοσιοποίησή τους.

11. Χρήσιμοι τρόποι πληρωμής και Δείτε

Για να μειωθούν τα ποσοστά επαφών και να αυξηθούν οι μετασχηματισμοί, είναι σημαντικό να εξομαλύνουμε τον κύκλο ολοκλήρωσης αγοράς τόσο σε φυσικές όσο και σε διαδικτυακές ρυθμίσεις λιανικής. Είτε κάνουν αγορές από τον Ιστό είτε πρόκειται να εμφανιστούν, οι αγοραστές μπορεί να έχουν μια σταθερή αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας με ευέλικτες επιλογές δόσεων, όπως ανέπαφες δόσεις και πορτοφόλια μέσω υπολογιστή. Περαιτέρω ανάπτυξη της εμπειρίας αγορών είναι η ικανότητα των εμπόρων να στέλνουν συνεπείς συναντήσεις ολοκλήρωσης αγοράς που γίνονται κατανοητές από την καινοτομία όπως το NFC και το RFID.

12. Έξυπνη διαφήμιση μέσω gamification

Τόσο στον ιστό όσο και στις αγορές χωρίς σύνδεση μπορούν να επωφεληθούν από τις στρατηγικές παιχνιδιών, οι οποίες προσθέτουν μια μεταβλητή σύνδεσης και αφοσίωσης. Οι έμποροι λιανικής μπορεί να χρησιμοποιήσουν απόψεις που μοιάζουν με παιχνίδια, όπως δυσκολίες, κίνητρα και αντιπαλότητες για να υποστηρίξουν τη δέσμευση των πελατών και, τελικά, το εισόδημα. Οι καταδιώξεις του Scrounger και άλλες έξυπνες προσπάθειες προώθησης που χρησιμοποιούν τη διευρυμένη πραγματικότητα (AR) για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό και βουητό για οργανισμούς, κάνουν τα άτομα να μιλούν και να μοιράζονται αυτό που έχουν συναντήσει.

13. Ανθρωπογενής νοημοσύνη Ελεγχόμενη Υπερπροσωποποίηση

Η μετάδοση υπερ-προσαρμοσμένων συναντήσεων αγορών σε προηγμένα και πραγματικά κανάλια βοηθείται εξαιρετικά από την ανθρωπογενή συλλογιστική (προσομοίωση ευφυΐας). Οι έμποροι λιανικής μπορούν πλέον να παρέχουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις και ιδέες συνεχώς, υποστηριζόμενες από υπολογισμούς που τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη που φιλτράρουν μέσα από σωρούς πληροφοριών για να καταλάβουν τις κλίσεις και τη συμπεριφορά των πελατών. Οι διαφημιστικές στρατηγικές που τροφοδοτούνται από τη νοημοσύνη που βασίζεται σε υπολογιστή μπορούν ενδεχομένως να αναπτύξουν σε τεράστιο βαθμό τη δέσμευση των αγοραστών και να αυξήσουν τις προσφορές μέσω μέσων όπως προσαρμοσμένα μηνύματα, προθήκες στα καταστήματα και προτάσεις ειδών.

14. Συστήματα Δυναμικής Αξιολόγησης

Με τις τεχνικές δυναμικής αποτίμησης, τα καταστήματα μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε αλλαγές που επιζητούνται, ανταγωνιστικά κόστη και επίπεδα αποθεμάτων, μεταξύ διαφορετικών παραγόντων. Οι οργανισμοί ενδέχεται να εξορθολογίσουν το κόστος για τη δημιουργία εσόδων και συνολικών εσόδων χρησιμοποιώντας τη διερεύνηση πληροφοριών και την προηγμένη καινοτομία. Για πρόσθετες αλλαγές ανύψωσης, οι δυναμικοί υπολογισμοί αποτίμησης μπορούν να σκεφτούν τις ενδιαφέρουσες προτιμήσεις και τις αγοραστικές τάσεις κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τη διάταξη προσαρμοσμένων ορίων και κινητήριων δυνάμεων.

15. Βελτιώσεις προστασίας και ασφάλειας

Τα δεδομένα των ίδιων των πελατών θα πρέπει να προστατεύονται με συνέπεια λόγω της αναπτυσσόμενης διασύνδεσης φυσικών και προηγμένων καναλιών. Η θωράκιση των ίδιων των δεδομένων των πελατών από τους προγραμματιστές και των πληροφοριών σπάει τομείς ισχύος για να απαιτεί ασπίδες, τις οποίες οι λιανοπωλητές θα πρέπει να αγκαλιάσουν. Επίσης, η ανάθεση εμπιστοσύνης με τους αγοραστές απαιτεί να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τη συγκέντρωση και τη χρήση πληροφοριών. Οι έμποροι λιανικής μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και την εικόνα τους σε αυτό το προηγμένο κλίμα, θέτοντας την ασφάλεια και την προστασία την πρώτη τους ανησυχία.

16. Προσαρμογή και ανάπτυξη αδιάκοπα

Λόγω των νέων προόδων και των κινούμενων προτιμήσεων των πελατών, η επιχείρηση λιανικής βρίσκεται σε αδιάκοπη κίνηση. Οι έμποροι λιανικής πρέπει να λάβουν μια προοπτική σταθερής ανάπτυξης και μετασχηματισμού εάν έχουν οποιαδήποτε επιθυμία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το να είσαι στην κορυφή των πραγμάτων απαιτεί συνεχή αξιολόγηση νέων καινοτομιών, δημιουργικών τεχνικών διαφήμισης και επίγνωση της ανάπτυξης προτύπων. Για να ανθίσουν σε ένα μοναδικό κλίμα λιανικής, οι οργανισμοί πρέπει να παροτρύνουν τους εκπροσώπους τους να εξετάσουν νέες ιδέες και να βιαστούν να προσαρμοστούν.

17. Συμπέρασμα

Επιτέλους, η ενοποίηση των συμβατικών φυσικών καταστημάτων με ηλεκτρονικά εμπορικά κέντρα είναι η μέθοδος που αντιπροσωπεύει τα μελλοντικά καταστήματα λιανικής. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να συγκεντρώσουν κλιμακωτή δέσμευση με τους πελάτες, ενοποιώντας τα καλύτερα από τα δύο κανάλια και υιοθετώντας νέες καινοτομίες. Υπάρχει ένας απεριόριστος αριθμός τρόπων με τους οποίους μπορεί να ενοποιηθεί η φυσική και η προηγμένη διαφήμιση, από προσαρμοσμένες ιδέες έως εντελώς ζωντανές βιωματικές σκέψεις. Για να επικρατήσουν στην τρέχουσα ταχεία βιομηχανία λιανικής, οι οργανισμοί θα πρέπει να είναι ευέλικτοι, πελατοκεντρικοί και δημιουργικοί.

By Shahzad