Digital Vibe Tech

Χάσατε το χρονικό διάστημα για κάθε εβδομάδα ανάρτηση στο Facebook. Αυτήν τη στιγμή εξαντλείτε επικίνδυνα τις ευκαιρίες. Ο εσπρέσο κρυώνει. Δεν υπάρχει χρόνος για διάλειμμα. Πρέπει να το δημοσιεύσετε στο backdate.* Ακούγεται αναγνωρίσιμο; Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι αρχηγοί εικονικής ψυχαγωγίας γνωρίζουν αυτήν την κατάσταση όπου προσπαθούν να καταλάβουν πώς να σχεδιάσουν μια ανάρτηση στο Facebook και προσπαθούν συνεχώς να μείνουν μακριά από αυτήν. Μπορείτε σίγουρα να χαλαρώσετε. βεβαίως δεν είστε ο μόνος και κάθε διαφημιζόμενος που έχει υπολογιστεί από υπολογιστή θυμήθηκε να σχεδιάζει αναρτήσεις στο Facebook αργά ή γρήγορα.

Η τήρηση ενός προγράμματος διαδικτυακού περιεχομένου ψυχαγωγίας αποδεικνύεται ότι είναι δέκα φορές πιο απλή όταν ξεκινάτε να σχεδιάζετε έγκαιρα αναρτήσεις στο Facebook. Σας βοηθά να έχετε συνέπεια, να διατηρείτε σταθερό το χρονοδιάγραμμα και να μείνετε μακριά από μακροχρόνιες τρύπες γεγονότων χωρίς σχεδόν καμία δουλειά!

Τρόποι κράτησης αναρτήσεων στο Facebook – Πρέπει να συζητήσουμε!

Ως διαφημιζόμενος με ηλεκτρονικό υπολογιστή, για να παραμείνετε σταθεροί στη σελίδα σας στο Facebook, συνιστώ το ακόλουθο: Να είστε προνοητικοί και ακούραστοι στον διαδικτυακό σας σχεδιασμό ψυχαγωγίας. Προετοιμαστείτε και μελετήστε το πρόγραμμά σας ή τη συσκευή κρατήσεων ψυχαγωγίας μέσω διαδικτύου για να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας εβδομάδες ή ακόμα και πολύ νωρίτερα.
Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ξένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τοπικό προγραμματισμό κρατήσεων του Facebook, τον οποίο προσφέρει ως στοιχείο.
Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Social Winner, καθώς μου επιτρέπει να προγραμματίζω και να δημοσιεύω εύκολα. Θα πρέπει να αντιληφθούμε πώς να σχεδιάσουμε μια ανάρτηση στο Facebook, τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τα πλεονεκτήματα της κράτησης αναρτήσεων στο Facebook μέσω του Friendly Winner. Ωστόσο, πριν πηδήσετε στον κύκλο, αυτό ακριβώς είναι το πράγμα που θέλετε πραγματικά να γνωρίζετε.

Τι είναι το Σουίτα Meta Business;

Το Facebook προσφέρει το Meta Business Suite χωρίς τοπική συσκευή που συγκεντρώνει το Facebook και το Instagram σε ένα σημείο. Είναι μια γενική απάντηση για τη σελίδα των στελεχών, δίνοντας στους διαφημιστές μια μοναχική συγκεντρωμένη περιοχή για να εξομαλύνουν τη μέθοδο που σχετίζεται με την αντιμετώπιση της παρουσίας μιας επωνυμίας στη σκηνή.

Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να χειριστείτε όλα τα αρχεία που κατέχετε ή διαχειρίζεστε με διαφορετικά όργανα, για να κάνετε τον έλεγχο της παρουσίας ψυχαγωγίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο πολύ πιο απλό. Η πιο εκπληκτική πτυχή της Meta Buisness Suite είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και προσβάσιμη σε φορητό/ χώρο εργασίας.

Για να ξεκινήσετε με τη συσκευή, θέλετε πραγματικά να συνδέσετε τα αρχεία σας και θα προσεγγίσετε αμέσως έναν πίνακα ελέγχου περιλήψεων των Σελίδων σας στο Facebook. Εδώ, θα θέλετε πραγματικά να κάνετε το συνοδευτικό.

Για ποιο λόγο Θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε Χρονοδιάγραμμα αναρτήσεων στο Facebook;

Ένα κίνητρο για τον προγραμματισμό των δώρων μπορεί να είναι η υπευθυνότητα. Αντιμετωπίστε την καθημερινή σας εργασία με επιδεξιότητα και επικεντρωθείτε σε άλλα σημαντικά πράγματα από την ανάρτηση περιεχομένου. Στο σημείο που κάθε μία από τις αναρτήσεις σας είναι προγραμματισμένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για να απομακρύνετε την τεχνική ουσίας σας και την τοπική περιοχή των στελεχών. Η κράτηση στο Facebook είναι μια γιγάντια αποτελεσματική συσκευή. έχει τομείς δύναμης για να προγραμματίσετε και να προγραμματίσετε έγκαιρα τις αναρτήσεις σας. Με στοιχεία τόσο υψηλού επιπέδου για προγραμματισμό, μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματικά και να προγραμματίσετε την ουσία για ημέρες, εβδομάδες ή και μήνες, εξαλείφοντας την απαίτηση για σταθερή επιτόπια δημιουργία ανάρτησης. Εγγυάται αξιόπιστη ανάρτηση, διατηρώντας δυναμική την παρουσία της εικονικής ψυχαγωγίας σας σε κάθε περίπτωση, όταν είστε απασχολημένοι ή λαμβάνετε χρέωση από τις αποδράσεις.

Η πιο σημαντική πτυχή του προγραμματισμού είναι ότι μπορείτε να στοχεύσετε διαφορετικές χρονικές περιοχές, κάνοντας κράτηση δώρων εν κινήσει, στις ιδανικές ώρες για κάθε κομμάτι του πλήθους. Μια άλλη εξήγηση μπορεί να είναι η επαρκής ανάπαυση. Αν υποθέσουμε ότι η επιχείρησή σας βρίσκεται  στην Ασία, ωστόσο έχετε Αμερικανούς πελάτες online στις 3 το πρωί στην περιοχή σας, το κύριο πράγμα που θα χάσετε είναι η ξεκούρασή σας. Έχετε τρεις επιλογές για αυτήν την κατάσταση.

Πώς να προγραμματίσετε μια ανάρτηση στο Facebook χρησιμοποιώντας το Social Champion;

Όπως είναι προφανές, υπάρχουν μερικά εμπόδια κατά την κράτηση αναρτήσεων στο Facebook χρησιμοποιώντας το Meta Suite. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνω να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό προγραμματιστή, ναι ουσιαστικά Φιλικό Πρωταθλητή. Η κράτηση αναρτήσεων στο Facebook χρησιμοποιώντας το Social Champion είναι πολύ απλή και δεν περιμένει σχεδόν καθόλου δουλειά. Αυτός είναι ο τρόπος που θα μπορούσατε να το κάνετε σε μερικές απλές εργασίες: Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη ανταλλάξει πληροφορίες για το Social Winner, πρέπει πρώτα να κάνετε μια εγγραφή πατώντας στην ανταλλαγή πληροφοριών και δίνοντας τις βασικές λεπτές αποχρώσεις.

Σε περίπτωση που έχετε από τώρα ένα ρεκόρ, συνδεθείτε στο ρεκόρ σας Κοινωνικού Πρωταθλητή. Όταν βρίσκεστε στην εφαρμογή, συσχετίστε τα κοινωνικά σας αρχεία με την εφαρμογή πατώντας στο “Προσθήκη”. προσθήκη σελίδας fb στο SC Προσθέστε τις σελίδες σας στο Facebook ή τις συγκεντρώσεις σας (Ναι! Το διαβάσατε σωστά! Πραγματικά σας επιτρέπουμε να σχεδιάζετε αναρτήσεις σε Συλλογή Facebook) μέσω της εφαρμογής του Friendly Champion.

Πώς να κάνετε μαζικό χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας το Social Champion;

Σε περίπτωση που είστε επικεφαλής διαδικτυακής ψυχαγωγίας που προσπαθεί συνεχώς να εντοπίσει τους κατάλληλους ικανοποιημένους τρόπους και τρόπους επέκτασης της δέσμευσης άψογα της ημέρας και απαιτεί το σύνολο της επένδυσής σας και δεν ξέρετε πώς να το διορθώσετε, εγώ έχω μια απάντηση για εσάς!

Το Social Winner προσφέρει την πιο γρήγορη μέθοδο για τον προγραμματισμό περιεχομένου εικονικής ψυχαγωγίας μέσω της μαζικής κράτησης. Μπορείτε να προγραμματίσετε δώρα στο Facebook για ένα χρόνο νωρίτερα με μερικά μόνο στιγμιότυπα.

Θα πρέπει απλώς να μεταβείτε στην καρτέλα “Μαζική μεταφορά” και να κάνετε λήψη της εγγραφής CSV. Συμπληρώστε το έγγραφο CSV με τα δώρα και τον χρόνο σας στο ταχυδρομείο και αποθηκεύστε το και, σε εκείνο το σημείο, μεταφέρετέ το. Μπορείτε να ανέλθετε σε 500 δημοσιεύσεις και να τις προγραμματίσετε με μία κίνηση!

Ερευνήστε τις αναρτήσεις σας

Όχι, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τα πάντα στο Facebook χωρίς προσαρμοσμένη μεθοδολογία! Είναι κρίσιμο να έχετε έρευνα ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό από πάνω προς τα κάτω, η οποία σας παρέχει μια αναφορά σημείο προς σημείο των αναρτήσεών σας. Επομένως, φροντίστε να ερευνάτε με συνέπεια τις αναρτήσεις σας στο Facebook χρησιμοποιώντας την έρευνα υψηλού επιπέδου του Social Winner. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να αντηχεί με την ομάδα συμφερόντων σας. Ομοίως, το Social Winner προσφέρει την Καλύτερη Ευκαιρία για Δημοσίευση ενόψει του ιστορικού των εξετάσεών σας. Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιήστε αυτές τις μοναδικές εμπειρίες για να βελτιώσετε την κράτησή σας στο Facebook.

By Shahzad