Digital Vibe Tech

Η μεταφορά μετρητών στο διαδίκτυο είναι απλούστερη και πιο ανταποδοτική από οποιαδήποτε άλλη φορά σε αυτήν την προχωρημένη ηλικία. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες στο διαδίκτυο για όσους αναζητούν συμπληρωματική αμοιβή ή κανονική αντικατάσταση εργασίας. Υπάρχει μια πρακτικά ατελείωτη ποικιλία αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής ανάθεσης, των διαδικτυακών αγορών, της προώθησης συνεργατών και της συνεισφοράς σε ένα ιστολόγιο. Εξοικειωθείτε με τις περίπλοκες λεπτομέρειες της απόκτησης μετρητών στο διαδίκτυο με αυτήν την εκπαιδευτική άσκηση σημείο προς σημείο.

1. Επηρεάστε τις ικανότητές σας μέσω της εξωτερικής ανάθεσης

Για άτομα που έχουν συγκεκριμένα δώρα, η εξωτερική ανάθεση μπορεί να είναι μια απίστευτη τεχνική για να φέρετε μετρητά στον Ιστό. Μπορείτε να αναζητήσετε μια αξιοπρεπή δουλειά σε περίπτωση που έχετε ικανότητες καταγεγραμμένες ως έντυπη αντιγραφή, οπτική επικοινωνία, προγραμματισμό ή ηλεκτρονική προβολή. Οι ειδικοί μπορούν να βρουν πελάτες που αναζητούν τις διοικήσεις τους σε στάδια όπως το Upwork, το Consultant και το Fiverr. Μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες και να χρεώσετε κάτι άλλο για τις διοικήσεις σας σε περίπτωση που επιδείξετε τις ικανότητές σας και δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο.

Στάδιο 2: Φτιάξτε ένα ιστολόγιο και εκφράστε τη στοργή σας

Η συνεισφορά σε ένα ιστολόγιο δίνει μια πολύτιμη ευκαιρία να βάλεις τον εαυτό σου εκεί ευρηματικά, ενώ παράλληλα φέρνεις χρήματα στο διαδίκτυο μοιράζοντας τα παράπλευρα ενδιαφέροντα, τις πληροφορίες και τις ικανότητές σου με τον κόσμο. Αποκτήστε τη ροή των χυμών δημιουργίας ουσιών αποκτώντας πρακτική εμπειρία σε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για ατομική λογιστική, φαγητό, ταξίδια ή ευεξία. Η προβολή διαφημίσεων, η προώθηση μελών, τα υποστηριζόμενα άρθρα και οι προσφορές προηγμένων αντικειμένων είναι τρόποι για την απόκτηση μετρητών στον Ιστό.

3. Διαφήμιση θυγατρικών: Αναλάβετε πράγματα στα οποία εμπιστεύεστε πραγματικά

Μπορείτε να προωθήσετε τα στοιχεία ή τις διοικήσεις άλλων μέσω της προβολής μελών και να λάβετε μια περικοπή των συμφωνιών ή των δυνητικών πελατών που προέρχονται από αυτές τις αναφορές. Προωθήστε αντικείμενα και διοικήσεις που σχετίζονται με ειδικότητες και ικανοποιούν το πλήθος, υποθέτοντας ότι χρειάζεστε η θυγατρική σας να παρουσιάσει τις προσπάθειες για να αποδειχθεί γόνιμη. Μπορείτε να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα και αλλαγές μέσω του ιστολογίου σας, της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, της διαφήμισης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του YouTube, υποθέτοντας ότι δείχνετε εγκυρότητα με το πλήθος σας μέσω νόμιμων αξιολογήσεων και προτάσεων.

4. Πώληση αντικειμένων στον Ιστό: Επιχείρηση που βασίζεται στον Ιστό

Πρόσφατα, οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο διαδίκτυο έχουν αναπτυχθεί με εξαιρετικό ρυθμό, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες να παρακάμπτουν τα φυσικά καταστήματα και να προσεγγίζουν πελάτες παντού. Το Shopify, το WooCommerce και το Etsy διευκολύνουν τη δημιουργία ενός καταστήματος με βάση το Διαδίκτυο και την έναρξη των πωλήσεων, είτε αγοράζετε πράγματα από χονδρεμπόρους, είτε κάνετε outsourcing είτε πουλάτε προϊόντα προσαρμοσμένα στο χέρι σας. Για να γίνετε ευρέως γνωστός σε ένα γεμάτο εμπορικό κέντρο, είναι απαραίτητο να διαθέτετε πόρους για τη σωστή φωτογραφία αντικειμένων, να βελτιστοποιήσετε τις αναρτήσεις σας για εργαλεία αναζήτησης στον ιστό και να προσφέρετε αξιοσημείωτη φροντίδα στους πελάτες.

5. Διαδικτυακά Μαθήματα: Προσφέρετε το Insight σας

Αποκτήστε μετρητά από τις γνώσεις σας κάνοντας και πουλώντας μαθήματα στο διαδίκτυο με την ευκαιρία να είστε ειδικός σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Σεμινάρια για διαφορετικά θέματα μπορούν να πραγματοποιηθούν αποτελεσματικά και να πωληθούν σε στάδια όπως το Skillshare, το Udemy και το Workable. Για να προσελκύσετε υποφοιτητές, θέλετε να προωθήσετε το μάθημά σας μέσω πολλών μεθόδων, να βεβαιωθείτε ότι η ύλη είναι πολύ οργανωμένη και συναρπαστική και να δείτε εάν υπάρχει απαίτηση για το μάθημά σας.

6. Κάντε ενδιαφέρουσες ηχογραφήσεις για το κανάλι σας στο YouTube

Οι δημιουργοί βίντεο μπορούν τώρα να φτάσουν σε θεατές από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη και να φέρουν μετρητά από διαφημίσεις, υποστηριζόμενο περιεχόμενο και προσφορές ειδών στο YouTube. Η δημιουργία συναρπαστικών, εξαιρετικών ηχογραφήσεων που θα εκτιμήσει το τμήμα του στόχου σας είναι ο τρόπος για να επιτύχετε το YouTube. Για να δημιουργήσετε σιγά σιγά τους ειδικούς ακόλουθους, θέλετε πραγματικά να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη αξίωση για φήμη, να κάνετε τις ηχογραφήσεις σας βελτιστοποιημένο το εργαλείο αναζήτησης ιστού, να συνεργαστείτε με διαφορετικούς δημιουργούς και να συνδεθείτε με τους παρατηρητές σας.

7. Στείλτε το κατάστημά σας που βασίζεται στο Διαδίκτυο Μηδενικό απόθεμα που αναμένεται με εξωτερική ανάθεση

Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να πουλήσετε πράγματα στον Ιστό αλλά δεν έχετε καμία επιθυμία να κρατήσετε κοντά τα αποθέματα, η εξωτερική ανάθεση είναι μια απίστευτη επιλογή. Αντίθετα, συνεργάζεστε με εμπόρους που ασχολούνται με την αποθήκευση, το πάτημα και τη μεταφορά για εσάς. Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα μετρητά στην προβολή και τις προμήθειες πελατών και να εξοικονομήσετε άμεσες δαπάνες σε περίπτωση που το κάνετε αυτό. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας από την εξωτερική ανάθεση, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστους παρόχους, να επιλέξετε τα προϊόντα σας με προσοχή και να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας για μετασχηματισμούς.

8. Λειτουργήστε ως Εξουσιοδοτημένος Εμπειρογνώμονας Βοήθειας μέσω της Εικονικής Βοήθειας

Οργανισμοί και επιχειρηματίες πηγαίνουν σταδιακά σε βοηθούς εξ αποστάσεως για βοήθεια σε ρυθμιστικές επιχειρήσεις, καινοτόμα ζητήματα και εφευρετικές επιχειρήσεις, λόγω της φήμης της εξ αποστάσεως εργασίας. Ενδέχεται να απαιτείται μια ευρεία γκάμα θελημάτων, όπως ενότητα πληροφοριών, βοήθεια πελατών, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και οργάνωση διαδικτυακής ψυχαγωγίας, και από εκεί το όριο είναι ο ουρανός. Το Specialist, το Upwork και το Remote helper Systems Administration Affiliation (VANA) είναι μόνο μερικά από τα στάδια που βοηθούν τους απλούς βοηθούς να εντοπίσουν πελάτες. Αποκτήστε συνεπείς πελάτες επιδεικνύοντας τις δεξιότητές σας, τις εντυπωσιακές δεξιότητες και την αξιοπιστία σας ως ταπεινός βοηθός.

9. Podcasting: A Voice for Everybody

Οι ψηφιακές ηχογραφήσεις δίνουν μια εξαιρετική σκηνή για να έρθετε σε ένα σταθερά αυξανόμενο παγκόσμιο πλήθος, ενώ παρομοίως μοιράζεστε τις σκέψεις, τις συναντήσεις και τις πληροφορίες σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε μετρητά με μια ψηφιακή μετάδοση, όπως η δημοσιοποίηση, οι χορηγίες, τα δώρα κοινού, οι συμφωνίες μετοχών, οι συνδρομές ουσιών υψηλής ποιότητας και η ανοχή και υπευθυνότητα. Στην περίπτωση που χρειάζεστε τη διαδικτυακή σας μετάδοση για να γίνετε ευρέως γνωστή και παραγωγική, θέλετε πραγματικά να βρείτε μια ειδικότητα από την οποία εμπνέεστε πραγματικά, να αγοράσετε εξαιρετικό εξοπλισμό ήχου και να απορρίψετε συνεχώς κορυφαίο περιεχόμενο.

10. Φέρτε μετρητά με τις φωτογραφίες σας: Φωτογραφία Αρχείου

Οι φωτογραφίες Shutterstock, Adobe Stock και Getty είναι μόνο μερικά από τα εμπορικά κέντρα φωτογραφίας στοκ όπου ικανοί καλλιτέχνες φωτογραφίας μπορούν να αποφέρουν μετρητά πουλώντας τις φωτογραφίες τους. Υπάρχει απαίτηση για κορυφαίες φωτογραφίες για χρήση σε ιστότοπους, προωθητικές ενέργειες, διανομές, και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, είτε είστε ειδικός φωτογραφικός καλλιτέχνης είτε απλώς αρχάριος θιασώτης. Για να επεκτείνετε τις προσφορές και τη δυνατότητα ανακάλυψης, θα πρέπει να εστιάσετε στη λήψη φωτογραφιών που ικανοποιούν το γούστο και είναι οικονομικά λογικές, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πελατών.

11. Συνεργαστείτε με τα Brands: Powerhouse Advertising

Οι επωνυμίες μπορούν πλέον να φτάνουν στην ομάδα συμφερόντων τους με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία μέσω της προώθησης των εταιρειών παραγωγής ενέργειας, η οποία χρησιμοποιεί προτάσεις διαδικτυακής ψυχαγωγίας από αξιόπιστα άτομα. Οι εταιρείες παραγωγής ενέργειας μέσω διαδικτυακών τοπικών ψυχαγωγίας όπως το Instagram, το TikTok, το YouTube και το Twitter μπορούν να συνεργαστούν με οργανισμούς για να προωθήσουν την εργασία και τα προϊόντα τους ως αντιστάθμισμα για χρηματική αποζημίωση, δώρα ή διαφορετικά πλεονεκτήματα. Το να συμβαδίζεις με την αξιοπιστία και τη νομιμότητα ως ισχυρό κέντρο απαιτεί την οικοδόμηση σημαντικών περιοχών ισχύος για μια επωνυμία, την ανάπτυξη πιστοποιημένων συσχετισμών με τους θιασώτες σου και τη συνεργασία με επωνυμίες που μοιράζονται τις πεποιθήσεις και τα ενδιαφέροντά σου.

12. Εξαργυρώστε τις σκέψεις σας φτιάχνοντας και πουλώντας προηγμένα αντικείμενα

Τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα εκτυπώσιμα, οι μορφές, οι εικόνες, οι γραμματοσειρές, ο προγραμματισμός και τα μαθήματα είναι περιπτώσεις ηλεκτρονικών προϊόντων από τα οποία μπορεί να φέρει σε μετρητά οποιοσδήποτε προικισμένος στο σχέδιο, τη σύνθεση, τον προγραμματισμό ή τη δεξιοτεχνία. Οι προηγμένοι τεχνίτες μπορούν να φτάσουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω εμπορικών κέντρων όπως το Etsy, το Imaginative Market και το Gumroad. Η παρουσίαση συστημάτων όπως η δημοσιοποίηση μέσω email, οι βελτιώσεις ψυχαγωγίας μέσω ιστού και οι ρυθμίσεις θυγατρικών μπορούν να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις προσφορές και να ενισχύσετε τις δυνατότητες εισοδήματός σας. Η έμφαση σας πρέπει να δίνεται στο να δίνετε ανώτερη βαθμολογία, σημαντικά πράγματα που αντιμετωπίζουν ρητά ζητήματα ή αντιμετωπίζουν ρητά ζητήματα για την ομάδα συμφερόντων σας.

13. Ρυθμίστε το Insight σας να λειτουργεί με τη Συμβουλευτική Διαδικτύου

Η συμβουλευτική είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος και στην περίπτωση που έχετε ευρεία πληροφόρηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή, μπορείτε να βοηθήσετε άτομα και οργανισμούς προσφέροντας τις διοικήσεις σας στον Ιστό. Οι εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες είναι δημοφιλείς σε πολλές επιχειρήσεις, οπότε σε περίπτωση που είστε ειδικός στην ευημερία και την υγεία, την επαγγελματική κατάρτιση, τη νομισματική προετοιμασία ή την επαγγελματική καθοδήγηση, είστε σε καλή παρέα. Εκθέστε τις διαπιστεύσεις σας, την εμπειρία σας και παραδείγματα υπέρβασης αντιξοοτήτων για να δείξετε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, παρέχετε τους εξατομικευμένες ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στις αξιοσημείωτες απαιτήσεις τους και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι ειδικοί μπορούν να συνεργαστούν με πελάτες και να οργανώσουν συζητήσεις σε στάδια όπως το Clarity.fm και το LinkedIn, όπου μπορούν επίσης να οργανώσουν και να κάνουν συσχετίσεις στον τομέα τους.

14. Κάντε πράγματα που μπορούν να εκτυπώσουν τα άτομα κατόπιν αιτήματος και πουλήστε τα

Με την εκτύπωση κατόπιν αιτήματος (Θήκη), μπορείτε να φτιάξετε και να πουλήσετε προσαρμοσμένα προϊόντα όπως πουκάμισα, πουλόβερ, κούπες, καλύμματα τηλεφώνου και πολλά άλλα χωρίς να εξοικονομήσετε απόθεμα ή να πληρώσετε για αυτά εκ των προτέρων. Για να μηδενίσετε το σχέδιο αντικειμένων και την προβολή αντί για την ικανοποίηση, την εκτύπωση και τη μεταφορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στάδιο όπως το Printful, το Teespring ή το Redbubble. Προκαλέστε σχέδια που προεξέχουν και απευθύνονται στο τμήμα σας. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, χρησιμοποιήστε δύναμη για να λάβετε υπόψη τις συνδέσεις, την προβολή email, την εικονική ψυχαγωγία και άλλες τεχνικές προώθησης μέσω υπολογιστή για να βοηθήσετε τις προσφορές και την κυκλοφορία στο κατάστημά σας εκτύπωσης κατόπιν αιτήματος.

15. Μετατρέψτε τις προοπτικές σας σε χρήματα με διαδικτυακές μελέτες

Παρά το γεγονός ότι η λήψη επισκόπησης στο Διαδίκτυο δεν θα σας κάνει εξαψήφια αποζημίωση, είναι μια γρήγορη και απλή τεχνική για να φέρετε επιπλέον μετρητά ή κουπόνια δώρου σε οποιοδήποτε σημείο χρειάζεστε. Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν βραβεία από ενώσεις στατιστικής έρευνας όπως οι Study Addict, Swagbucks και InboxDollars συμμετέχοντας σε κριτικές που βασίζονται στον ιστό, βλέποντας ταινίες, μπερδεύοντας και μετά μερικές. Το εισόδημα από διαδικτυακές μελέτες μπορεί να είναι σχεδόν καθόλου, ωστόσο είναι μια απλή και απλή μέθοδος για να ακούτε μετρητά από τις απόψεις και τις σκέψεις σας.

16. Δημιουργία και προγραμματισμός τοποθεσιών: Δημιουργία τοποθεσιών για πελάτες

Η προσφορά των διαχειρίσεών σας σε πελάτες που ελπίζουν να διαμορφώσουν ή να αναπτύξουν περαιτέρω την παρουσία τους που βασίζεται στο Διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να τοποθετήσετε τις δυνατότητές σας στη βελτίωση του ιστού και να σχεδιάσετε να χρησιμοποιήσετε. Οι προικισμένοι μηχανικοί ιστού και οι μοντέρνοι είναι δημοφιλείς σε πολλούς τομείς, ανεξάρτητα από το αν η ικανότητά σας έγκειται σε αυτό το πνεύμα, το back-end, την εμπειρία πελάτη ή την πλήρη εξέλιξη. Δημιουργήστε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει τις ικανότητές σας και την προηγούμενη εργασία σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τοπικές ρυθμίσεις όπως το Toptal, το Upwork και το Consultant για να συνδεθείτε με πελάτες και να λάβετε συμφωνία ή ανεξάρτητη εργασία.

17. Βάλτε πόρους σε υπολογιστικούς πόρους μέσω ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων

Η ανταλλαγή ψηφιακών μορφών χρημάτων δίνει την ευκαιρία να φέρεις μετρητά στο σύμπαν των ηλεκτρονικών πόρων που επηρεάζει σταθερά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αλλαγές αξίας και τα μοτίβα της αγοράς αγοράζοντας, πουλώντας και διατηρώντας ψηφιακές μορφές χρημάτων, είτε πρόκειται για Bitcoin, Ethereum ή altcoins. 

By Shahzad