Digital Vibe Tech

Η ανίχνευση τρόπων άντλησης πρόσθετων μετρητών έχει μετατραπεί σε ανάγκη για τη συντριπτική πλειοψηφία στην παρούσα κοινωνία υψηλής ταχύτητας, όταν το κόστος φαίνεται να υπερβαίνει συνεχώς τις αμοιβές. Δεν λείπουν οι πιθανότητες να φέρετε επιπλέον μετρητά, είτε θέλετε να εξοφλήσετε προηγούμενες δεσμεύσεις, είτε να εξοικονομήσετε χρήματα για μια σημαντική αγορά είτε απλά να δημιουργήσετε ένα δίχτυ ευημερίας. Σε αυτό το αναλυτικό εγχειρίδιο, θα εξετάσουμε διάφορες τεχνικές και πιθανά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις αμοιβές σας και να επιτύχετε τους χρηματικούς σας στόχους.

Η πρωταρχική ευκαιρία για ανεξάρτητο

Η ευκαιρία να επιλέξει κανείς τις ώρες του και να δώσει έμφαση στα δικά του πλεονεκτήματα έχει προσθέσει στη φευγαλέα άνοδο στη φήμη της εξωτερικής ανάθεσης από τον τελευταίο καιρό. Οι ειδικοί που προσφέρουν διαφορετικές ικανότητες, όπως σύνθεση, οπτική απεικόνιση, προγραμματισμός και προηγμένες διαφημίσεις, μπορούν να βρουν πελάτες σε στάδια όπως το Upwork, το Consultant και το Fiverr. Η δημοσίευση περιπτώσεων της εργασίας σας σε αυτές τις τοπικές ρυθμίσεις θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πελάτες και να εξασφαλίσετε προσαρμόσιμες θέσεις πληρωμής.

Εξετάσεις και Μελέτες Οδηγήθηκαν στον Ιστό

Ένας άλλος τρόπος για να λάβετε επιπλέον χρήματα όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο είναι να συμμετάσχετε σε επισκοπήσεις που βασίζονται στο διαδίκτυο και σε έργα στατιστικής τοπογραφίας. Οι οργανισμοί αναζητούν συνεχώς πληροφορίες πελατών για να αναβαθμίσουν τις συνεισφορές τους και είναι ακόμη έτοιμοι να σας ανταμείψουν για τις απόψεις σας. Μπορείτε να φέρετε βραβεία όπως χρήματα και κουπόνια δώρου κάνοντας πράγματα όπως παρακολούθηση ταινιών, κάνοντας επισκόπηση και δοκιμάζοντας αντικείμενα σε ιστότοπους όπως το Toluna, το Swagbucks και το Study Addict. Οι πληρωμές μπορεί να είναι μικρές, ωστόσο αυτές οι ασκήσεις δεν είναι δύσκολο να γίνουν και μπορούν να ανέλθουν σε ένα ευχάριστο ποσό μετρητών.

3. Εισαγωγή σε μετρητά Online επιχείρηση

Ο πολλαπλασιασμός των διαδικτυακών εμπορικών κέντρων όπως το Etsy, το Amazon και το eBay έχει κάνει τις προσφορές προϊόντων στον Ιστό πιο απλές από κάθε άλλη φορά στην πρόσφατη μνήμη. Είτε θέλετε να φτιάξετε τις δικές σας σπεσιαλιτέ, είτε να κάνετε αγορές από χονδρεμπόρους είτε απλά να βγείτε από το σπίτι σας, θα βρείτε μια επιχειρηματική ευκαιρία για σχεδόν τα πάντα στον Ιστό. Μπορείτε να φτάσετε σε έναν τεράστιο αριθμό πιθανών πελατών και να κάνετε συμφωνίες όλη την ημέρα, με συνέπεια δημιουργώντας μια επιχείρηση που βασίζεται στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιώντας το εύρος αυτών των σταδίων. Διαφορετικές επιλογές για την απόκτηση μετρητών στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν την εξωτερική ανάθεση, την εκτύπωση κατόπιν αιτήματος και την προβολή συνεργατών.

4. Φέρνοντας μετρητά αφήνοντας το σπίτι σας

Η μίσθωση ανταλλακτικών δωματίων ή ολόκληρων ακινήτων μπορεί να είναι μια απίστευτη μέθοδος για να λάβετε επιπλέον χρήματα χωρίς να κάνετε καμία εργασία. Η ανάρτηση του δωματίου σας σε στάδια όπως η Airbnb και η Vrbo διευκολύνει τη συσχέτιση με εξερευνητές που αναζητούν στιγμιαία ενοικίαση. Μπορεί να κερδίσετε κάποια σοβαρά μετρητά κάνοντας το σπίτι σας ένα γοητευτικό μέρος για να μείνουν άτομα, είτε πρόκειται για ένα επιπλέον δωμάτιο, είτε για ένα σπίτι για εκδρομές, είτε για μια κερδοσκοπική ιδιοκτησία. Πριν μπείτε στο σύμπαν των ενοικιάσεων ακινήτων, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις αρχές και τα αποτελέσματα αξιολόγησης στον χώρο σας.

5. Εξαργύρωση της διορατικότητας και της εμπειρίας σας

Είναι διατεθειμένα άτομα να πληρώσουν για τις ικανότητες και τις πληροφορίες σας; Οι ευκαιρίες για να φέρετε μετρητά από την ικανότητά σας είναι ουσιαστικά απεριόριστες. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν την παροχή μουσικών εικονογραφήσεων, την εμφάνιση διαλέκτων ή την πώληση υπηρεσιών συμβούλων που σχετίζονται με τον κλάδο σας. Για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους, μπορείτε να κάνετε τις εκπαιδευτικές ασκήσεις ή μαθήματα προσβάσιμα στον ιστό, να παρέχετε συμβουλές ή υπηρεσίες εκπαίδευσης ή να διοργανώνετε στούντιο και εργαστήρια. Δημιουργήστε και προσφέρετε ηλεκτρονικό περιεχόμενο σε ένα παγκόσμιο πλήθος με τη βοήθεια σταδίων όπως το Workable, το Udemy και το Skillshare.

6. Τοποθέτηση μετρητών σε γη και αποθέματα

Μια ακόμη τεχνική για τη συγκέντρωση πλούτου και την εξασφάλιση σταθερής ροής αμοιβών χωρίς να λειτουργεί αποτελεσματικά είναι η συνεισφορά. Τα συμφέροντα σε αξίες και γη μπορούν να αποφέρουν σημαντικές αποδόσεις, ωστόσο δεν είναι ασφαλή και απαιτούν αρχικό κεφάλαιο. Για να λάβετε προβλέψιμη αμοιβή από τους πόρους σας, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα ταμείο χρηματαγοράς και να τοποθετήσετε τα μετρητά σας σε μετοχές ή να καταγράψετε οικονομικά που αποφέρουν κέρδη. Αντίθετα, μπορείτε να διερευνήσετε επιλογές επιχειρηματικών γαιών όπως επενδύσεις σε ακίνητα, καταπιστεύματα κερδοσκοπίας γης (REIT) ή στάδια πληθοχρηματοδότησης για τη γη για να λάβετε τα πλεονεκτήματα τόσο της αμοιβής ενοικίου όσο και της ανατίμησης κεφαλαίου.

7. Εργασία ενός οχήματος κοινής χρήσης

Μπορείτε να φέρετε κάποια επιπλέον μετρητά ως εκ των υστέρων οδηγώντας για οργανισμούς κοινής χρήσης διαδρομής όπως η Lyft και η Uber σε περίπτωση που έχετε ένα όχημα και λίγο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας. Μπορείτε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα βάζοντας άλλους στη γειτονιά σας να οδηγήσουν μαζί τους ενώ πλησιάζετε τη μέρα σας, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για εργασίες ή απλώς περιηγήσεις. Η απόκτηση πρόσθετων μετρητών σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις δεν ήταν ποτέ πιο απλή από την οδήγηση για οργανισμούς που μοιράζονται τη διαδρομή. Μπορεί να εργαστείτε σε όποιο σημείο επιλέξετε και το χρονοδιάγραμμά σας είναι απολύτως προσαρμόσιμο. Ενώ υπολογίζετε πόσα μετρητά θα βγάλετε, θυμηθείτε να θυμάστε για κόστη όπως φυσικό αέριο, επισκευές και προστασία.

8. Παραγωγή Περιεχομένου και Σύνθεση ως Ειδικός

Η ανεξάρτητη σύνθεση και η δημιουργία περιεχομένου μπορεί να είναι μια σημαντική παράλληλη συναυλία για όσους έχουν ισχυρές λεκτικές και σύνθετες σχεσιακές ικανότητες. Τα άρθρα, οι καταχωρίσεις ιστολογίου και οι διαχειριστές κειμένων είναι περιζήτητα, καθώς οι διανομές και οι οργανισμοί αναζητούν συνεχώς νέα, εξαιρετική ουσία για χρήση στους ιστότοπους, τους ιστότοπους και το διαφημιστικό τους υλικό. Ανεξάρτητη σύνθεση πιθανών ανοιχτών θυρών μπορείτε να βρείτε σε τοπικές ρυθμίσεις όπως το Problogger Occupation Load up, το ClearVoice και το ContentFly, είτε έχετε αξίωση για φήμη είτε έχετε ικανότητα αφήγησης. Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να προσελκύσετε πελάτες και να χρεώσετε κάτι άλλο για τις διοικήσεις σύνθεσης, θα πρέπει να μηδενίσετε τα δώρα σας και να συγκεντρώσετε μια διάταξη της διανεμημένης εργασίας σας.

Διοικήσεις για περίπατο και εστίαση πραγματικά στα κατοικίδια

Το κάθισμα κατοικίδιων και η βόλτα με σκύλους είναι απίστευτες δεύτερες δουλειές για τα αγαπημένα πλάσματα που χρειάζονται κάποια επιπλέον χρήματα. Ο εντοπισμός αξιόπιστων κατοικίδιων που φροντίζουν τα πιο αγαπημένα κατοικίδια ενώ οι ιδιοκτήτες τους κάνουν το γύρο είναι μια τυπική ανάγκη. Οι περιπατητές σκύλων και οι επιβάτες κατοικίδιων μπορούν να βρουν σταθερούς πελάτες σε σκηνές όπως το Care.com, το Sway και το Wanderer. Το κάθισμα κατοικίδιων, η βόλτα με σκύλους ή η βραχυπρόθεσμη φόρτωση είναι απίστευτοι τρόποι για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα ενώ επενδύετε ενέργεια με γοητευτικά πλάσματα και βρίσκεστε έξω.

10. Ενοικίαση του οχήματός σας

Οι ενοικιάσεις οχημάτων, όπως και οι ενοικιάσεις σπιτιών, μπορεί να είναι μια απίστευτη μέθοδος για τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων, αυτοματοποιημένων εσόδων. Είτε έχετε ένα επιπλέον όχημα που βρίσκεται γύρω σας είτε χρησιμοποιείτε το όχημά σας μερικές φορές, η μίσθωση του μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε το κόστος της ιδιοκτησίας και να σας δώσει κάποια επιπλέον χρήματα. Η ανάρτηση του οχήματός σας και η διασύνδεση με κοντινούς μισθωτές είναι κάτι το παιχνιδάκι με στάδια όπως το Turo, το Getaround και το HyreCar. Εκτός από το να φέρετε μετρητά, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους να μετακινηθούν μέσα και έξω από την πόλη χωρίς να αγχώνεστε για την κατοχή ενός οχήματος, επιλέγοντας τη δική σας εκτίμηση και προσβασιμότητα.

11. Διευθυντική βοήθεια και εικονική βοήθεια

Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι οργανισμοί και οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια βοήθεια για την υποστήριξη πελατών, τη διοικητική εργασία και άλλες διοικητικές υποχρεώσεις. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε μακρινή ρυθμιστική βοήθεια και εικονική βοήθεια σε πελάτες, υποθέτοντας ότι είστε εξαιρετικά συντονισμένοι και επιμελείς. Οι αξιόπιστοι απομακρυσμένοι βοηθοί είναι εξαιρετικά δημοφιλείς επειδή μπορούν να μειώσουν το άγχος και να βοηθήσουν σε θελήματα όπως το email στον πίνακα, ο προγραμματισμός διευθέτησης και οι ανανεώσεις του φύλλου υπολογισμού. Για να βρείτε πελάτες και εργασίες που είναι ιδανικές για τις ικανότητες και την κυριαρχία σας, μπορείτε να αναζητήσετε μακρινές επιχειρηματικές προοπτικές σε ιστότοπους όπως το Upwork, το Menial helper Occupations και το Remote.co.

Κατασκευάστε και πουλήστε προηγμένα εμπορεύματα δώδεκα.

Τα προηγμένα πράγματα και τα δεδομένα με δυνατότητα λήψης αποδεικνύονται σταδιακά διάσημα στον σημερινό ηλεκτρονικό κόσμο. Μπορείτε να συγκεντρώσετε τόνους μετρητών λανθάνοντα φτιάχνοντας και πουλώντας ηλεκτρονικά αντικείμενα όπως ψηφιακά βιβλία, μορφές, στοκ φωτογραφίες ή προηγμένη χειροτεχνία. Το Inventive Market, το Etsy και το Gumroad είναι μόνο μερικές περιπτώσεις διαδικτυακών εμπορικών κέντρων που οι ειδικοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν για να προσφέρουν ηλεκτρονικά πράγματα σε πελάτες από τη μια πλευρά του πλανήτη στην άλλη. Το να φέρνετε μετρητά στο Διαδίκτυο ενώ ξεκουράζεστε είναι κατανοητό όταν βάλετε το δημιουργικό μυαλό και τις πληροφορίες σας να λειτουργήσουν για εσάς.

13. Διαφήμιση Μέσω Θυγατρικών

Οι bloggers, οι εταιρείες παραγωγής ισχύος και οι κατασκευαστές περιεχομένου που πρέπει να φέρουν χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς να κάνουν τίποτα αποτελεσματικά, χρησιμοποιούν συχνά την προώθηση παραφυάδων ως στρατηγική προσαρμογής. Μπορείτε να προμηθευτείτε μια αποζημίωση για κάθε συμφωνία ή αναφορά που δημιουργείται μέσω του έκτακτου ακόλουθου κωδικού σας όταν προωθείτε πράγματα και διαχειρίσεις μέσω συνεργατών. Η διαφήμιση συνεργατών σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το πλήθος σας και να δημιουργήσετε ανενεργό εισόδημα χωρίς να ενθαρρύνετε τη δική σας εργασία και προϊόντα. Λειτουργεί προτείνοντας αντικείμενα που αγαπάτε, συνθέτοντας έρευνες για αυτά τα στοιχεία ή ενσωματώνοντας υποστηριζόμενο περιεχόμενο. Μπορείτε να βρείτε προγράμματα μελών που ταιριάζουν στην ειδικότητά σας και στο πλήθος σας σε στάδια όπως το Commission Intersection, το ShareASale και το Amazon Partners. Αυτά τα στάδια προσφέρουν έργα για μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων και περιοχών.

14. Μεταφορά βασικών και τροφίμων

Επί του παρόντος, πολλά άτομα φέρνουν επιπλέον μετρητά μεταφέροντας φαγητό και δείπνα χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Instacart, το DoorDash και το Uber Eats. Η προσφορά υπηρεσιών μεταφοράς στους αγοραστές της γειτονιάς είναι μια απίστευτη μέθοδος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, είτε στέλνετε τρόφιμα, τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα ενώ θα γνωρίσετε την πόλη σας και τους κατοίκους της μεταφέροντας φαγητό και φαγητό. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα και να εργαστείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οδηγείτε συνεχώς με προσοχή και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συμβάσεις ασφαλείας.

15. Εκπαίδευση και καθοδήγηση μέσω του Διαδικτύου

Σκεφτείτε δίνοντας εικονογραφήσεις και καθοδήγηση σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας στον ιστό σε περίπτωση που είστε εξαιρετικοί σε κάτι. Οι καταρτισμένοι οδηγοί και οι δάσκαλοι αναζητούνται στον παρόντα προηγμένο κόσμο μάθησης, είτε πρόκειται για ακαδημαϊκά μαθήματα, προετοιμασία για τεστ που διοργανώνονται από το κράτος ή για συγκεκριμένα δώρα όπως μουσική ή κωδικοποίηση. Διοικήσεις καθοδήγησης που βασίζονται στον ιστό, όπως το VIPKid, το Tutor.com και το Chegg Mentors, σας φέρνουν σε επαφή με υποφοιτητές σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε με τις σχολικές εργασίες, τις εικονογραφήσεις και τις επιστημονικές τους αναζητήσεις. Το να έχετε αποτέλεσμα και να αυξάνετε την αμοιβή σας από την άνεση του σπιτιού σας είναι κατανοητό όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά τις δεξιότητες και τον ενθουσιασμό σας για να δώσετε οδηγίες.

16. Δημιουργία καναλιού βίντεο ή ιστολογίου που βασίζεται στο Διαδίκτυο

Ένας δημιουργικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε την επαφή με ένα παγκόσμιο πλήθος και να φέρετε μετρητά μέσω της προώθησης, των χορηγιών και της προβολής θυγατρικών είναι να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή ένα κανάλι YouTube. Υπάρχει ένα πλήθος ιστού για σχεδόν κάθε περιοχή, είτε το πλεονέκτημά σας είναι ταξίδια, ευημερία, φαγητό ή άτομο

By Shahzad