Digital Vibe Tech

Η απαίτηση για επιπλέον περιουσιακά στοιχεία μπορεί να αναδυθεί ξαφνικά στο σημερινό πυρετό κλίμα. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές τεχνικές για να φέρετε γρήγορα μετρητά και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε, από την κάλυψη ενός λογαριασμού κρίσης μέχρι να αφήσετε κάτι στην άκρη για μια απόδραση ή απλώς να τοποθετήσετε περισσότερα μετρητά στα αποθεματικά σας. Σε αυτήν την εκπαιδευτική άσκηση, θα ρίξουμε μια ματιά σε διάφορες στρατηγικές για να σας βοηθήσουμε να παράγετε επιπλέον χρήματα όταν τα θέλετε πραγματικά περισσότερο, από τη χρήση των ικανοτήτων σας έως την εξερεύνηση εκπληκτικών άλλων επιλογών.

Περιορίστε την ικανότητά σας στην εξωτερική ανάθεση

Η εξωτερική ανάθεση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε γρήγορα τις ικανότητές σας και να φέρετε μετρητά. Οι Consultant, Upwork και Fiverr είναι μόνο μερικά από τα πολυάριθμα εμπορικά κέντρα που βασίζονται στο Διαδίκτυο, όπου άτομα ενδέχεται να σας απασχολήσουν για διαφορετικές διοικήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης, της οπτικής μηχανογράφησης, της βελτίωσης ιστού και της προβολής διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Η εξωτερική ανάθεση σάς επιτρέπει να φέρετε μετρητά σε οποιοδήποτε σημείο είναι χρήσιμο για εσάς, αναλαμβάνοντας εργασίες που ταιριάζουν με την εμπειρία σας.

Φέρτε μετρητά από τις κλίσεις σας

Είναι αλήθεια ή όχι ότι είστε κάποιος που εντοπίζει την εξαιρετική ευτυχία στην κουζίνα, βγάζει φωτογραφίες ή κάνει; Για να πάρετε κάποια επιπλέον μετρητά, γιατί να μην φέρετε μετρητά από τις κλίσεις σας; Το Etsy, το Shutterstock και το Airbnb Encounters είναι μόνο μερικά από τα εμπορικά κέντρα που βασίζονται στον ιστό, όπου οι ευφάνταστες κατηγορίες ενδέχεται να αναφέρουν τα προϊόντα και τις διαχειρίσεις τους που είναι διαθέσιμα προς αγορά. Είτε πουλάτε τις δικές σας εκδηλώσεις, είτε εκμισθώνετε τη φωτογραφία σας είτε παρουσιάζετε μαθήματα μαγειρικής, το να φέρετε μετρητά από τις κλίσεις σας μπορεί να είναι μια ικανοποιητική και ικανοποιητική εμπειρία.

Συμμετέχετε σε Κριτικές και Νομισματικές Εξετάσεις που βασίζονται στο Διαδίκτυο

Για να βελτιώσουν τα στοιχεία και τις διοικήσεις τους, οι οργανισμοί ζητούν συνεχώς τη συμβολή των πελατών. Μια μέθοδος για να λάβετε μετρητά στο διαδίκτυο χωρίς να βγείτε έξω είναι να συμμετάσχετε σε μελέτες και επισκοπήσεις στατιστικής έρευνας. Μπορείτε να κερδίσετε βραβεία όπως κουπόνια δώρου και χρήματα από ιστότοπους όπως το Swagbucks, το Overview Addict και το Toluna κάνοντας απλά τις κριτικές τους και προσφέροντας τις απόψεις τους για διάφορα θέματα.

Ρίξτε μια φωτογραφία στο Virtual Help

Το ενδιαφέρον για ταπεινούς βοηθούς έχει κατακλύσει το ζευγάρι με την επικράτηση της εξ αποστάσεως εργασίας. Μια εργασία βοηθού εξ αποστάσεως θα μπορούσε να είναι ιδανική για κάποιον με εξαιρετικές ιεραρχικές και ρυθμιστικές ικανότητες. Οι πελάτες που αναζητούν βοήθεια με την εισαγωγή πληροφοριών, τον προγραμματισμό διευθέτησης και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα στελέχη μπορούν να βρουν απλούς βοηθούς σε στάδια όπως το Belay, το Zirtual και το TaskRabbit. Φέρτε μετρητά ενώ εργάζεστε από απόσταση ως ταπεινός βοηθός που βοηθά τους ειδικούς στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Φέρτε μετρητά αφήνοντας έξω τον χώρο σας

Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες ταμειακές ροές μισθώνοντας το επιπλέον δωμάτιο στο σπίτι σας. Μπορείτε να προωθήσετε το σπίτι σας ή άλλη μόνιμη κατοικία σε ταξιδιώτες και επαγγελματίες εξερευνητές σε ιστότοπους όπως το Airbnb, το VRBO και το HomeAway. Στην περίπτωση που ζείτε σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη περιοχή, η ενοικίαση επιπλέον δωματίου στο σπίτι σας —είτε είναι ένα επιπλέον δωμάτιο, ένα ολόκληρο σπίτι, ή ακόμα και ένας καναπές— μπορεί να είναι μια γρήγορη και απλή μέθοδος για να χτίσετε επιπλέον χρήματα.

Δημοσιεύστε τις Tasker Administrations σας

Σκεφτείτε να μετατραπείτε σε υπεύθυνος εργασίας με την ευκαιρία ότι είστε υπέροχοι με τα χέρια σας και εκτιμάτε να αναλαμβάνετε διάφορες τυχαίες εργασίες. Το Convenient και το TaskRabbit είναι δύο περιπτώσεις σταδίων που ταιριάζουν με εκείνα που αναζητούν επισκευή σπιτιού, καθαρισμό ή έπιπλα που συναντώνται με τα άτομα που χρειάζονται πραγματικά τη βοήθεια. Το να φέρετε γρήγορα μετρητά και να βοηθήσετε τους άλλους με τα σχέδιά τους για την ημέρα είναι εφικτό όταν αναλαμβάνετε τις δουλειές τους.

Βρείτε μια νέα γραμμή εργασίας με έναν οργανισμό κοινής χρήσης διαδρομής

Πάρτε ένα μαχαίρι στην οδήγηση για έναν οργανισμό κοινής χρήσης διαδρομής, όπως η Lyft ή η Uber, σε περίπτωση που αναζητάτε επιπλέον χρήματα και έχετε ένα όχημα. Η συμπλήρωση ως οδηγός για έναν οργανισμό που μοιράζεται τη διαδρομή σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τις δικές σας ώρες και να εργαστείτε σε όποιο σημείο θέλετε. Η συμπλήρωση ως οδηγός για έναν οργανισμό που μοιράζεται τη διαδρομή μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους νομισματικούς σας στόχους ακόμη πιο γρήγορα, είτε αναζητάτε μια παράλληλη συναυλία είτε ένα συμπλήρωμα πληρωμής πλήρους απασχόλησης.

Διαδικτυακή συμφωνία για τα σκουπίδια

Εκτός από το να κάνει το σπίτι σας πιο συντονισμένο, ο καθαρισμός μπορεί επίσης να ανοίξει δρόμους σε πιθανές πηγές εσόδων. Διαδικτυακά εμπορικά κέντρα όπως το Facebook Commercial Center, το Craigslist και το eBay έχουν απλοποιήσει την πώληση αχρησιμοποίητων προϊόντων. Μπορείτε να βρείτε έναν αγοραστή για σχεδόν οτιδήποτε στον ιστό, είτε πρόκειται για ρούχα, συσκευές, στυλιστική διάταξη σπιτιού ή συλλεκτικά αντικείμενα. Μπορεί να βγείτε από το σπίτι σας και να βάλετε κάποια μετρητά στην τσέπη σας πουλώντας πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε ή χρειάζεστε πλέον.

Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση με κατοικίδια ή βόλτες με σκύλους

Ως μερική απασχόληση, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με το κάθισμα κατοικίδιων ή τη βόλτα με σκύλους σε περίπτωση που έχετε αδυναμία στους δασύτριχους συντρόφους. Τα διαδικτυακά εμπορικά κέντρα, για παράδειγμα, το Meanderer και το Sway ταιριάζουν με κυνοβότες, κατοικίδια και άλλα άτομα που επιθυμούν να αναζητήσουν κατοικίδια για βόλτες και άλλες εργασίες σχετικά με τα κατοικίδια. Η βόλτα με σκύλους και το κάθισμα κατοικίδιων μπορεί να είναι μια ικανοποιητική απόφαση για δεύτερη δουλειά ή ολοήμερη επαγγελματική δραστηριότητα για τα άτομα που εκτιμούν την επένδυση ενέργειας σε πλάσματα και πρέπει να φέρουν κάποια επιπλέον χρήματα.

Φέρτε μετρητά μισθώνοντας τα πράγματά σας

Είναι το σπίτι σας μπλεγμένο με πράγματα που σπάνια χρησιμοποιείτε; Θα μπορούσαν να μισθωθούν για να αποκτήσουν περισσότερες ταμειακές ροές. Από συσκευές και εξοπλισμό μέχρι αθλητικό εξοπλισμό και τη δημιουργία υλικών κατασκήνωσης, μπορείτε να νοικιάσετε τα πάντα σε ιστότοπους όπως το Fat Llama, το RentNotBuy και το Loanables. Μια μέθοδος για να αποκτήσετε κάποια επιπλέον χρήματα ενώ χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι να τα εκμισθώσετε.

Δώστε Διοικήσεις καθοδήγησης

Θα πρέπει να σκεφτείτε να μετατραπείτε σε οδηγό για νέους που μάχονται σε περίπτωση που είστε γενικά άριστοι σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή ειδικότητα. Η σχολική καθοδήγηση, η προετοιμασία για εξετάσεις και οι μουσικές εικονογραφήσεις είναι μόνο μερικές από τις πολλές περιοχές όπου οι ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί είναι δημοφιλείς. Μπορείτε αναμφίβολα να βρείτε υποσπουδαστές και να οργανώσετε συναντήσεις καθοδήγησης που βασίζονται στον ιστό με προορισμούς όπως το Tutor.com, το Wyzant και το Chegg Coaches. Το να βοηθήσετε τους υπομαθητές να ακμάσουν σχολαστικά ενώ κερδίζετε κάποια επιπλέον χρήματα είναι κατανοητό όταν μοιράζεστε τη συμμετοχή σας σε άλλους.

Στείλτε τη δική σας σκηνή βίντεο που βασίζεται στο Web

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή ένα κανάλι YouTube για να μεταδώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας σε άλλα άτομα σε περίπτωση που έχετε ενθουσιασμό για τη σύνθεση, τη δημιουργία βίντεο ή μια συγκεκριμένη ειδικότητα. Η απόκτηση μετρητών στο Διαδίκτυο μέσω της γραφής για ένα blog ή του vlogging μπορεί να είναι ικανοποιητική, ωστόσο απαιτεί δουλειά για να οργανώσετε μια ομάδα ανθρώπων και να εντοπίσετε τρόπους προσαρμογής της εργασίας σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ουσία σας μέσω της προώθησης, των χορηγιών και της διαφήμισης μελών, εάν δημιουργήσετε εξαιρετικό υλικό που τα άτομα επιθυμούν να διαβάσουν και να παρακολουθήσουν.

Δώστε αυτόνομες συμβουλευτικές αξιολογήσεις

Σκεφτείτε να μετατραπείτε σε έναν ανεξάρτητο ειδικό για άτομα και οργανισμούς στην περίπτωση που έχετε ευρεία πληροφόρηση ή εμπλοκή σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Οι σύμβουλοι με ευρεία πληροφόρηση και εμπειρία είναι δημοφιλείς σε πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων, ωστόσο, χωρίς περιορισμό στη διαφήμιση, τα χρήματα, την καινοτομία και άλλες. Οι εταιρείες παροχής συμβουλών μπορούν να βρουν πελάτες που αναζητούν βοήθεια για συγκεκριμένες εργασίες ή ζητήματα που χρησιμοποιούν ιστότοπους όπως το Clarity.fm και το Catalant. Μια μέθοδος για να φέρετε μετρητά και να βοηθήσετε άτομα είναι να μετατραπείτε σε αυτόνομο ειδικό και να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε ζητήματα και να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να φτάσουν στους στόχους τους.

Εγγραφείτε στο Gig Economy

Διάφορες επιλογές για όσους αναζητούν προσαρμόσιμη αμοιβή εισάγονται από την οικονομία συναυλιών. Η απόκτηση μετρητών στην οικονομία των συναυλιών είναι τόσο απλή όσο η χρήση μιας εφαρμογής όπως το Instacart για τη μεταφορά φαγητού, το TaskRabbit για να ολοκληρώσετε τα πράγματα ή το Gigster για να ολοκληρώσετε ανεξάρτητες εργασίες. Ενδέχεται να συγκεντρώσετε τόνους μετρητών γρήγορα και να έχετε ένα σωρό κομψοτεχνήματα που λειτουργούν για τον εαυτό σας, υποθέτοντας ότι αναλαμβάνετε θέσεις που είναι ιδανικές για τις κλίσεις και τις ικανότητές σας.

Βάλτε τα μετρητά σας στο χρηματιστήριο Αξιών

Παρά το γεγονός ότι οι κερδοσκοπίες για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές δεν αντιμετωπίζονται απαραιτήτως σε κάθε περίπτωση αμέσως, μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέθοδος για τη δημιουργία οικονομικής ευημερίας σε βάθος χρόνου. Αν υποθέσουμε ότι τοποθετείτε τα μετρητά σας σε μετοχές, τίτλους, κοινά περιουσιακά στοιχεία ή εμπορικά ανταλλασσόμενα αποθεματικά (ETF), ενδέχεται να λάβετε αποδόσεις που ξεπερνούν την επέκταση και τον ρυθμό εσόδων σε συνήθεις επενδυτικούς λογαριασμούς. Το χρηματιστήριο τίτλων είναι μια ευρέως γνωστή επιλογή για άτομα που πρέπει να κάνουν μετρητά μακροπρόθεσμα, δεδομένου ότι, παρά το γεγονός ότι είναι επικίνδυνο, προσφέρει επίσης την ευκαιρία για τεράστια οφέλη.

Τελευταίες σκέψεις

Συνοψίζοντας, η οικονομία των συναυλιών και άλλες καινοτόμες μέθοδοι για τη γρήγορη συσσώρευση κεφαλαίων είναι θαυμάσιες επιλογές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Υπάρχουν πολλές πολύτιμες ανοιχτές πόρτες για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους χρηματικούς σας στόχους, είτε πρόκειται για λίγα επιπλέον μετρητά σε μεγάλο βαθμό είτε για μια εντελώς διαφορετική εργασία. Μια μέθοδος για να φέρετε μετρητά με τον επιπλέον χρόνο και τις ικανότητές σας είναι να είστε ευφάνταστος και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

By Shahzad