Digital Vibe Tech

Οι οργανώσεις στο παρόν ανελέητο νομισματικό περιβάλλον αναζητούν συνεχώς καλύτερες προσεγγίσεις για να διαχωριστούν από την αντιπολίτευση. Η ικανότητα να πουλήσει κάποιος δυναμικά το αντικείμενο ή τη διαχείριση γίνεται βασική σε αυτή τη μοναδική περίσταση. Το να κάνετε μια συσχέτιση, να επηρεάσετε τις επιλογές και, τελικά, να πείσετε τη δραστηριότητα είναι μέρη επιρροής, όχι απλώς να κάνετε κάποιον να αγοράσει ένα αντικείμενο ή μια διαχείριση. Εδώ διερευνούμε τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις που η χρήση της δελεαστικής σκέψης επικρατεί στους αγοραστές και ωθεί τους οργανισμούς υψηλότερα από ποτέ.

Διερεύνηση των ψυχολογικών κύκλων πίσω από την επιρροή

Είναι θεμελιώδες να εκτιμήσουμε την έρευνα του εγκεφάλου της επιρροής πριν από την κατάδυση σε συγκεκριμένες στρατηγικές. Η κοινωνική επαλήθευση, η έλλειψη, η εξουσία, καθώς και η συνέπεια είναι μόνο μερικά από τα ψυχικά συστατικά που βοηθούν σε μεγάλη επιρροή. Οι διαφημιστές ενδέχεται να επεκτείνουν την ευκαιρία μετασχηματισμού χρησιμοποιώντας αυτές τις ιδέες για να κάνουν μαγευτικές προσπάθειες που διασυνδέονται υποσυνείδητα με την ομάδα συμφερόντων τους.

Δημιουργία σχεδίου σε Ιστορίες

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι λογαριασμοί είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να ξεκαθαρίσεις τον εαυτό σου. Οι διαφημιστές μπορούν να κάνουν μια βαθιά συσχέτιση, να διατυπώσουν τη συμβατότητα και να μεταδώσουν μπερδεμένες σκέψεις με αξιοσημείωτο τρόπο χρησιμοποιώντας ιστορίες. Οι επωνυμίες μπορεί να δημιουργήσουν πιο θεμελιώδεις συσχετισμούς με το πλήθος τους και να παραμερίσουν τον ανταγωνισμό φτιάχνοντας ιστορίες που αφορούν τις πεποιθήσεις, τους στόχους και τα ζητήματά τους. Το κέντρο οποιασδήποτε διαφημιστικής προσπάθειας θα πρέπει να είναι η ιστορία, είτε μέσω περιεχομένου βίντεο, ενημερώσεων ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο ή άρθρων ιστολογίου.

Η Δύναμη του Φίλου Πρόταση

Στην εποχή των τεράστιων επιλογών, οι πελάτες βασίζονται ουσιαστικά σε φιλικές αποδείξεις για να επηρεάσουν τις επιλογές τους. Τα κοινωνικά στοιχεία, όπως έρευνες, υποστήριξη από πειστικά άτομα ή αφιερώματα από ικανοποιημένους αγοραστές, βοηθούν στην άμβλυνση των ανησυχιών και στη διατύπωση της αξιοπιστίας με τους προγραμματισμένους αγοραστές. Οι διαφημιστές μπορεί να παρουσιάζουν την αληθινή ιδέα της επιχείρησής τους, δίνοντας τη δυνατότητα σε χαρούμενους αγοραστές να μοιραστούν τις συναντήσεις τους και χρησιμοποιώντας υλικό που δημιουργείται από πελάτες.

Χρήση φωτογραφιών στη μέγιστη χωρητικότητά τους

Ο πολλαπλασιασμός των ιστοτόπων κοινής χρήσης φωτογραφιών και κοινής χρήσης βίντεο όπως το Instagram, το Pinterest και το TikTok έχει προκαλέσει μια εντυπωσιακή αλλαγή στην ιδέα της διαδικτυακής ουσίας πρόσφατα. Η οπτική ουσία, όπως εικόνες και ταινίες, μπορεί να μαγέψει τα πλήθη και να επηρεάσει τις απόψεις τους με τρόπο που οι λέξεις από μόνες τους δεν μπορούν. Για τους διαφημιστές, ο τρόπος για να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να αυξήσουν τη δέσμευση σε όλα τα στάδια είναι η διάθεση πόρων σε εξαιρετικές εικόνες που συνδέονται με τον χαρακτήρα της εικόνας τους και αντηχούν με την ομάδα συμφερόντων τους.

Τεράστια προσαρμογή

Με τόσες πολλές πληροφορίες προσβάσιμες στον Ιστό, η καθορισμένη δημοσιοποίηση έχει γίνει πιο σημαντική για να κάνει τα άτομα να επικεντρωθούν σε αυτήν την εποχή δεδομένων. Οι υπολογισμοί της τεχνητής νοημοσύνης και η εξέταση πληροφοριών δίνουν τη δυνατότητα στους διαφημιστές να απομονώσουν το πλήθος τους σε υποσύνολα που χαρακτηρίζονται από κοινωνικοοικονομικά στοιχεία, συμπεριφορά και κλίσεις. αυτό καθιστά έτοιμο για πιο προσαρμοσμένη και κατάλληλη ενημέρωση. Είτε μέσω καθορισμένης προώθησης, προσαρμοσμένων ιδεών για αντικείμενα ή διαφήμισης μέσω email, η εξατομίκευση αναπτύσσει περαιτέρω την εμπειρία του πελάτη και βοηθά τους πελάτες να αισθάνονται περισσότερο συνδεδεμένοι με τον οργανισμό.

Διαμόρφωση μιας Ευκαιρίας Κλίσης

Οι διαφημιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανησυχία ότι χάνουν μια σημαντική ευκαιρία (FOMO) για το πιθανό όφελός τους μιλώντας για αυτήν την ισχυρή ώθηση. Οι επωνυμίες μπορούν να παροτρύνουν τους πελάτες να κάνουν μια γρήγορη κίνηση, καθορίζοντας την ανάγκη να ξεκινήσουν χρησιμοποιώντας ρολόγια έναρξης, ρυθμίσεις περιορισμένης ώρας ή εξαιρετικές συμφωνίες. Η γνήσια ή εμφανής έλλειψη έχει το παρόμοιο τελικό αποτέλεσμα: κάνει τα άτομα να χρειάζεται να αγοράσουν ένα αντικείμενο ή μια διαχείριση ακόμη πιο γρήγορα, δεδομένου ότι πιστεύουν ότι θα εξαφανιστεί σύντομα.

Διαμόρφωση εμπιστοσύνης και φήμης

Για να επικρατήσετε στους προγραμματισμένους πελάτες, θα πρέπει αρχικά να προσδιορίσετε τη θέση και τη φήμη σας. Οι επωνυμίες μπορεί να εκθέτουν την αξιοπιστία τους και να ξεχωρίζουν από την αντίθεση παρουσιάζοντας περιεχόμενο διαχείρισης σκέψης, κερδίζοντας επιχορηγήσεις του κλάδου ή πλαισιώνοντας κοινές προσπάθειες με αναγνωρισμένες ενώσεις. Η εγκυρότητα της επωνυμίας και η εντύπωση πελάτη μπορούν επιπλέον να υποστηριχθούν από την ενσωμάτωση μεγάλων ονομάτων ή υποστήριξης του κλάδου.

Αγκαλιάζοντας μια βαθιά προσέγγιση των μέσων ενημέρωσης

Τα κράτη που βρίσκονται κοντά στην πατρίδα των αγοραστών επηρεάζουν εντυπωσιακά τις αγοραστικές τους επιλογές, αντικαθιστώντας τακτικά πιο συνεκτικά στοιχεία. Οι διαφημιστές μπορεί να ενθαρρύνουν πιο σημαντικούς συσχετισμούς με το πλήθος τους εμπλέκοντας τα συναισθήματά τους, είτε πρόκειται για ικανοποίηση, τρόμο, αγωνία ή συμπάθεια. Δεδομένου ότι οι πελάτες δομούν περαιτέρω, περισσότερους ιδιωτικούς συσχετισμούς με επωνυμίες μέσω της βαθιάς προβολής, αυτές οι προσπάθειες είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσουν ευρεία διαφάνεια που βασίζεται στο Διαδίκτυο και θα κινήσουν την ενθουσιώδη δέσμευση της επωνυμίας.

Δυνάμεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη μέσω της Εικονικής Ψυχαγωγίας και της Δύναμής τους

Οι επωνυμίες ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με νέα πλήθη και να διατυπώσουν την εγκυρότητά τους μέσω εμπιστευτικών φωνών μέσω της προβολής των ισχυρών εταιρειών, η οποία γίνεται προοδευτικά γνωστή τελευταία. Οι διαφημιστές μπορεί να χτίσουν το αποτέλεσμα του μηνύματός τους και να αναβοσβήσουν μεγαλύτερη δέσμευση συνεργαζόμενοι με εταιρείες παραγωγής ισχύος των οποίων οι πεποιθήσεις είναι αρμονικές με τις δικές τους. Οι πρεσβευτές επωνυμίας, το υποστηριζόμενο περιεχόμενο και οι οργανισμοί αντικειμένων παραδίδουν τις δυνάμεις τους σε σχέση με τον αντίκτυπο στις υποθέσεις και τις αγορές των πελατών.

Αύξηση των υφιστάμενων προτύπων για τη δέσμευση πελατών

Για να συμβαδίσετε με τη δέσμευση του πλήθους και να οδηγήσετε τους μετασχηματισμούς, είναι απαραίτητη μια ομαλή εμπειρία πελάτη. Ο στόχος πρέπει να είναι να κάνουμε τη διορατικότητα του πελάτη όσο πιο απλή γίνεται σε κάθε σημείο επαφής, από το σχέδιο του ιστότοπου μέχρι την αλληλεπίδραση του ταμείου. Για να διασφαλιστεί μια υπέροχη και εξαιρετική συμμετοχή σε κάθε συνεργασία, οι διαφημιζόμενοι θα πρέπει να εκτελούν με συνέπεια δοκιμές ευκολίας χρήσης και να συλλέγουν πληροφορίες από τους πελάτες για να αναγνωρίζουν προβληματικά σημεία και μέρη για βελτίωση.

Χρήση του Gamification στη μέγιστη χωρητικότητά του

Η έκφραση “παιχνιδοποίηση” παραπέμπει στην πράξη της διέγερσης της συνεργασίας και της δέσμευσης σε ρυθμίσεις εκτός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας μηχανισμούς παιχνιδιού όπως δυσκολίες, ανταμοιβές και προκλήσεις. Οι προσπάθειες προώθησης παιχνιδιών επιτρέπουν στις επωνυμίες να συνδεθούν με το πλήθος τους ακόμη πιο βαθιά, τους ωθεί να συνεργαστούν για άλλη μια φορά και δημιουργεί μια αίσθηση τοπικής περιοχής. Το Gamification αναβαθμίζει το σύστημα προώθησης παρουσιάζοντας μια ενεργητική άποψη, για παράδειγμα, διαισθητικά τεστ, έργα σταθερότητας ή προκλήσεις διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Αυτό, επομένως, δημιουργεί δέσμευση, αφοσίωση και συνεισφορά με τον οργανισμό.

Η πραγματικότητα και η δεκτικότητα ανέλαβαν

Οι επωνυμίες που πρέπει να κάνουν μακροπρόθεσμους συσχετισμούς με τους πελάτες τους σε αυτήν την επιφυλακτική και ύποπτη εποχή θα πρέπει να είναι απλές και γνήσιες. Οι διαφημιστές θα πρέπει να μεταδίδουν άμεσα και ειλικρινά στους αγοραστές για τα εμπορεύματα, τις στρατηγικές και τα συστήματά τους. Η ειλικρίνεια κάνει τη βεβαιότητα και την εγκυρότητα, κάτι που παροτρύνει τους πελάτες να είναι σταθεροί και να ανυψώσουν την επιχείρησή σας σε άλλους ανθρώπους.

Ενίσχυση και Εκτίμηση της Παρουσίασης των Αποστολών

Οι διαφημιζόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν και να αξιολογούν συνεχώς τις πληροφορίες εκτέλεσης των σταυροφοριών για να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των διαδικασιών που έχουν επιρροή. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να καταλάβουν τι λειτουργεί και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο παρατηρώντας βασικούς δείκτες εκτέλεσης (KPIs), συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων δέσμευσης, των ποσοστών αλλαγής και του κέρδους από την κερδοσκοπία (απόδοση αρχικής επένδυσης κεφαλαίου). Οι διευθετήσεις τους μπορούν να βαθμονομηθούν, τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν ακόμη πιο επιδέξια και τα αποτελέσματα μεγάλων αποστάσεων μπορούν να βελτιωθούν με κομμάτια γνώσης που βασίζονται στην πληροφορία.

συμπέρασμα

Στο κέντρο της, η πειστική διαφήμιση έχει να κάνει με την ανάπτυξη. Στην τρέχουσα βαριά αιχμηρή αγορά, οι επωνυμίες μπορούν να επικρατήσουν στα πλήθη, να βοηθήσουν τη δέσμευση και να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εμβαθύνοντας στην έρευνα του εγκεφάλου της επιρροής και υλοποιώντας συστήματα αιχμής που χρησιμοποιούν οπτική ουσία, εξατομίκευση, αφήγηση, κοινωνική επιβεβαίωση και κοντά στο σπίτι προώθηση. Η παραμονή στην μπάλα και η αύξηση της ικανότητας επιρροής στην προώθηση είναι κατανοητή όταν οι διαφημιστές προσαρμόζουν αξιόπιστα και αναπτύσσουν τη μεθοδολογία τους.

By Shahzad